Sonja
meedenkend en servicegericht + vriendelijk en deskundig personeel
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
meedenkend en servicegericht + vriendelijk en deskundig personeel
CD-speler ter reparatie aangeboden, echter voor de tweede keer. Nu wel weer een goed functionerende speler terug gekregen. heerlijk.
Prima overleg en advies in de winkel. Vervolgens concrete afspraak over de bezorging en tijdelijke leen-koelkast. Ook de bezorging en meenemen oude koelkast volgens afspraak.
Betrouwbaar en heel correct
moest 10 dagen wachten op bezorging van een wasmachine
een gezellig winkel
vlot en vakkundig geholpen,
Geweldige service, snelle levering en snelle montage. Vriendelijk personeel.
Onze eerste ervaring met dit bedrijf is ons heel goed bevallen. Hier komen we zeker terug voor eventuele andere aankopen
Ik vind goed bedrijf je werd goed geholpen
Heel goede service naar aanleiding van mijn defecte video/dvd speler. Hij doet het weer perfect 👌 Dank jullie wel, top
Is deskundig met een goed advies
Word goed geholpen en geluisterd
Vriendelijke personeel en een top service.
Goede service
Electro World Van Dijk Zoetermeer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Dijk Zoetermeer
Dorpsstraat 119 n
2712AE Zoetermeer
Betrouwbaar en heel correct
moest 10 dagen wachten op bezorging van een wasmachine
een gezellig winkel
vlot en vakkundig geholpen,
Geweldige service, snelle levering en snelle montage. Vriendelijk personeel.
Ik vind goed bedrijf je werd goed geholpen
Is deskundig met een goed advies
Word goed geholpen en geluisterd
Vriendelijke personeel en een top service.
Goede service
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt: