Aad Korving
Klantvriendelijk en kennis van zaken
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!
Klantvriendelijk en kennis van zaken
Vriendelijk geholpen in de winkel en het plaatsen van de apparatuur, door eigen personeel, thuis was ook goed en snel geregeld.
Aardige mensen
We zijn fijn geholpen, door de verkoper, en zeker ook door de instaliateurs
Zeer prettige en beleefde communicatie
Deskundig en klantgericht
Ervarende mensen met leerzaam advies
Prima geholpen in de winkel. De wasmachine is volgens afspraak thuis gebracht en daarna naar boven op de 2e etage en aangesloten. Was een hele klus, die netjes is uitgevoerd.
Tv besteld en laten installeren. Prima gedaan en fijn ingesteld
Had woensdag al gelijk een probleem had blijkbaar de kraan niet vergenoeg open gezet hij stopte na 2 uur wassen heb gebeld en we hebben het samen opgelost
Zeer prettig en professioneel
Wilde voor mijn keuken een inductiekookplaat en een vaatwasser installeren. Moest eerst mijn groepenkast vernieuwen wat gedaan was door een elektricien die mij was doorverwezen via Electroworld. Was heel erg tevreden met hoe hij te werk ging en alle kabels klaargelegd had voor de monteurs van Elektroworld om de apparatuur te installeren. Die monteurs hadden overigens hun werk ook netjes gedaan en me nog aan het eind nog wat hoofdzaken uitgelegd over de apparatuur.
Snel en correcte afhandeling van mijn reparatie.
Ouderwetse service!! In de winkel goed advies en begrip voor onze hulpvraag. Aardige monteurs die alles vakkundig instaleerden.
Electro World Van Dijk Zoetermeer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundig en klantgericht
Ervarende mensen met leerzaam advies
Tv besteld en laten installeren. Prima gedaan en fijn ingesteld
Zeer prettig en professioneel
Snel en correcte afhandeling van mijn reparatie.
Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Dijk Zoetermeer