bdir007
Veel kennis over de producten die ze verkopen, zeer goed advies, zeer goede service , vriendelijke
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
Fijn dat er nog zo'n winkel in het dorp is. Verder werd ik heel vriendelijk geholpen door een mevrouw.
Goede uitleg van de apparatuur en de prijs/ kwaliteit verhouden , snelle servies .
De afspraak en de reparatie netjes geregeld.
Fijne service. Snel geholpen en goede kennis van zaken.
Prima zaak en medewerkers vriendelijke
Persoonlijk gewoon in de winkel Uitleg
Zeer vriendelijk, en nog aandacht voor de klant. Communiceren heel duidelijk. Goede service. Snelle levering. Al met al een Super goed bedrijf!!
heel erg klantvriendelijk, goede en snelle service.
Uitgebreid assortiment, persoonlijke benadering
Heb een tabled gekocht. Goede uitleg gekregen en alles is van de oude netjes over gezet. Dat scheelt mij weer een hoop gedoe!
Goed geadviseerd en alles geïnstalleerd. Werkt uitstekend wat een vakmanschap.
Geweldig advies, super service, en mega goede after sales.
Denkt heel goed mee om de juiste oplossingen te vinden voor onze vragen voor wat betreft onze installatie. Zeer klantgericht aanrader om hier je aankoop te doen.Frans
Goed aan de telefoon en doen wat ze beloven
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen
Emmastraat 9
4941AX Raamsdonksveer
De afspraak en de reparatie netjes geregeld.
Fijne service. Snel geholpen en goede kennis van zaken.
Prima zaak en medewerkers vriendelijke
Persoonlijk gewoon in de winkel Uitleg
heel erg klantvriendelijk, goede en snelle service.
Uitgebreid assortiment, persoonlijke benadering
Goed geadviseerd en alles geïnstalleerd. Werkt uitstekend wat een vakmanschap.
Geweldig advies, super service, en mega goede after sales.
Goed aan de telefoon en doen wat ze beloven
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt: