- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2028 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Thijssen aan!
Vriendelijk personeel ze geven goed advies en denken mee
Goede behandeling en informatie die nuttig is.
Vriendelijk, goede service. Denken mee met je.
Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel nam echt de tijd om mee te denken over mijn wensen en gaf duidelijke, eerlijke en deskundige informatie over de verschillende opties. Dankzij hun advies heb ik een stofzuiger gekozen die perfect aansluit bij mijn behoeften. Wat mij vooral opviel, was de combinatie van uitstekende service, persoonlijke aandacht en een zeer scherpe prijs. Ik voelde me als klant echt gehoord en serieus genomen. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service, deskundig advies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
Goede advies
goed en snel geholpen.
We zijn goed geholpen.
Was de eerste keer dat ik hier kwam. Men was vriendelijk
Klantvriendelijk en juiste uitleg
Vriendelijk goede uitleg luisteren naar de klant legt dingen goed uit denken met je mee
Goed geholpen
Erg prettig en zeer vakkundig advies gekregen voor de aanschaf van een nieuwe televisie. De keuze wordt uiteindelijk aan ons gelaten zonder enige aandrang van verkoper. Zeer tevreden over levering en installatie en wij komen zeker terug bij Thijssen. Aanrader!
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Zeer persoonlijke bediening Klant vriendelijk
Prima zaak. Zeer klantvriendelijk en goede service.
Electro World Thijssen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen
Emmastraat 9
4941AX Raamsdonksveer
Vriendelijk personeel ze geven goed advies en denken mee
Goede behandeling en informatie die nuttig is.
Vriendelijk, goede service. Denken mee met je.
Goede advies
goed en snel geholpen.
We zijn goed geholpen.
Was de eerste keer dat ik hier kwam. Men was vriendelijk
Klantvriendelijk en juiste uitleg
Goed geholpen
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Zeer persoonlijke bediening Klant vriendelijk
Prima zaak. Zeer klantvriendelijk en goede service.
Electro World Thijssen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Thijssen