J.Verdoorn
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stadhouder aan!
Vriendelijk en behulpzaam personeel .
betrouwbaar en vriendelijk en behulpzaam.
professional voldoende personeel veel keuze
De artikelen die we bij stadhouder kopen zijn altijd van een goede kwaliteit.
Houdt zich aan de afspraken en geeft goed advies
super snel en goed geholpen, komen de afspraken na! leuke bezorgers, weten wat ze doen, vriezer vakkunsig ingebouwd!
Prima zaak
Ik ben vanaf dag een tot en de bezorging dag van de koelkast uitstekend geholpen.alles liep soepel communicatie was duidelijk en de service was top. Ik ben erg tevreden.en kan jullie zeker aanbevelen.Bedankt voor de geweldige service.
Een zaak waar je aandacht krijgt.
Een bedrijf dat verschilt van anderen omdat het begrip ‘service’ hier geen marketing verhaal is maar echt in de wortels van het bedrijf zit! Van het begin tot het eind deskundige vriendelijke medewerkers en installateurs . Uitstekende prijs prestatie!
Uitstekende service in de winkel en klantvriendelijke monteurs!
altijd vlot en correct handelen
Aardig en behulpzaam...
Vriendelijk transparant en duidelijk in communicatie
Een vriendelijke, kundige service. Zonder paspoes gewoon een eerlijk en to-the-point advies dat helpt de keuze te maken.
Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder
Thomsonplein 15
2565KT Den Haag
Vriendelijk en behulpzaam personeel .
betrouwbaar en vriendelijk en behulpzaam.
professional voldoende personeel veel keuze
De artikelen die we bij stadhouder kopen zijn altijd van een goede kwaliteit.
Houdt zich aan de afspraken en geeft goed advies
Prima zaak
Een zaak waar je aandacht krijgt.
Uitstekende service in de winkel en klantvriendelijke monteurs!
altijd vlot en correct handelen
Aardig en behulpzaam...