Born
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stadhouder aan!
Attent en geeft goede adviesen
Fijne winkel met gezellig personeel dat weet waar ze het over hebben!
Zeer kundige mensen en vriendelijke mensen. Adviseren je heel goed en houden zich aan afspraken die ze met je make. TOP TEAM
Vriendelijke mensen die goede voorlichting geven!
Fijn winkel met persoonlijke service en goede voorlichting
Zeer klantvriendelijk. Er wordt vakwerk geleverd!
Het was mijn eerste keer, en dat is niet tegengevallen. Communicatie over product en bezorging prima op orde.
Het is een fijne winkel waar je geholpen wordt. En waar je ook meer de tijd en aandacht krijgt.
Je hoeft nooit lang te wachten De mensen hebben echt verstand van zaken Ik vertrouw volledig op hun oordeel Uitleg is helder Alternatieven worden genoemd, met voors en tegens. Men neemt de tijd voor jou als klant. Er wordt duidelijk met je meegedacht. En vooral, vooral: de mensen van Stadhouder zijn vriendelijk en maken het op een rustige manier plezierig, persoonlijk en gezellig Ik ga nergens anders heen !
Oud vertrouwd adres, met een klantvriendelijk personeel
Goede service.
De medewerkers denken mee!!
Netjes en fijn geholpen
Begrip in Den Haag; service kwaliteit en stipt op tijd.
Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder
Thomsonplein 15
2565KT Den Haag
Attent en geeft goede adviesen
Fijne winkel met gezellig personeel dat weet waar ze het over hebben!
Vriendelijke mensen die goede voorlichting geven!
Fijn winkel met persoonlijke service en goede voorlichting
Zeer klantvriendelijk. Er wordt vakwerk geleverd!
Oud vertrouwd adres, met een klantvriendelijk personeel
Goede service.
De medewerkers denken mee!!
Netjes en fijn geholpen
Begrip in Den Haag; service kwaliteit en stipt op tijd.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder