Sinds 1972 tevreden klant!
Persoonlijke benadering met praktische adviezen en een luisterend oor is een garantie tot de juiste koop!
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamers aan!
uitstekende service
Vakkundig, behulpzaam, maar ook heel belangrijk, erg aardig personeel!!
Correct, goed, Top service!
Fijne winkel, vriendelijk personeel, goede service.
Beste zaak in de wijde omgeving als het om electronica gaat
Klantgericht. Denken mee. Persoonlijke benadering
Tevreden met de bezorging en het meenemen van mijn oude apparaat.
betrouwbaar, snel, vriendelijk
Zeer klantvriendelijk en snelle levering
Prettige klantenbediening met goede vakkennis. Plezierige behandeling en uiterst correct betrouwbare informatie.
Goede service en vriendelijke bediening.
Snelle service.
Goede service, goed geholpen met prima advies!
Kundig en snel
Electro World Hamers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamers heeft de volgende resultaten bereikt:
uitstekende service
Vakkundig, behulpzaam, maar ook heel belangrijk, erg aardig personeel!!
Correct, goed, Top service!
Fijne winkel, vriendelijk personeel, goede service.
Beste zaak in de wijde omgeving als het om electronica gaat
Klantgericht. Denken mee. Persoonlijke benadering
Tevreden met de bezorging en het meenemen van mijn oude apparaat.
betrouwbaar, snel, vriendelijk
Zeer klantvriendelijk en snelle levering
Goede service en vriendelijke bediening.
Snelle service.
Goede service, goed geholpen met prima advies!
Kundig en snel
Electro World Hamers heeft de volgende resultaten bereikt: