Tamara
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamer aan!
Wij zijn zeer tevreden hoe wij zijn geholpen
Keurig en netjes geholpen
Prima zaak
Zeer fijn geholpen, goed advies gekregen
Klantvriendelijk
Nette en zorgvuldige klantbenadering in winkel tijdens overleg in winkel en tijdens reparatie thuis.
Denkt mee over aankoop, adviseert prettig, snelle levering, goede communicatie, goede aflevering van product.
Snelle service, eerlijk advies, redelijke kosten
Zeer klantvriendelijk, uitstekend advies in de winkel. Monteurs: Willen alles voor je doen en nemen alle tijd.
Al jaren klant bij de firma Hamer, altijd naar volle tevredenheid geholpen.
Ik ben heel goed geholpen in de winkel. De installatie van de TV gebeurde zeer professioneel en klantvriendelijk.
Ben heel snel geholpen
Klant vriendelijk,goede uitleg over het product ,en nemen de tijd voor je,
goede uitleg wat je wil kopen fijne monteurs voor het maken en installeren van apparaten
Electro World Hamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima zaak
Zeer fijn geholpen, goed advies gekregen
Klantvriendelijk
Snelle service, eerlijk advies, redelijke kosten
Al jaren klant bij de firma Hamer, altijd naar volle tevredenheid geholpen.
Ben heel snel geholpen
Klant vriendelijk,goede uitleg over het product ,en nemen de tijd voor je,