- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Gulpen aan!
Betrouwbaar en zeer vriendelijk personeel, die ons altijd goed geholpen heeft.
Goed bereikbaar, duidelijk. Goed en vlot geholpen.
Koelkast telefonisch besteld en werd nog dezelfde dag geleverd,prima service!
Je word vakkundig geholpen.
Uitstekende klantenservice.
aandacht voor de klant, snelle service
Accuraat, vriendelijkheid en oplossend vermogen.
Ik ben zeer tevreden luisteren goed naar je en geven ook goede uitleg en heel klantvriendelijk en je wordt ook snel geholpen geen lange wachttijden.ben heel blij met hun service.
Zeer deskundig en behulpzaam personeel
Vriendelijke mensen en bereid om mee te denken en te doen en je super goed advies te geven. Zijn ook helder en heel duidelijk en hebben er duidelijk verstand van en weten waar ze mee bezig zijn.
Super uitleg, vertrouwd, afspraken worden nagekomen
Gewoon een klantvriendelijk bedrijf. Bij aflevering werd er zelfs bijgezegd dat we altijd konden langskomen of bellen indien radio niet naar behoren werkte. Het is een kerstcadeau dus even afwachten.
Snelle en eerlijke service.
Super geholpen en prima bezorgd.
lekker dichtbij en deskundige medewerker
Electro World Gulpen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Gulpen heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrouwbaar en zeer vriendelijk personeel, die ons altijd goed geholpen heeft.
Goed bereikbaar, duidelijk. Goed en vlot geholpen.
Koelkast telefonisch besteld en werd nog dezelfde dag geleverd,prima service!
Je word vakkundig geholpen.
Uitstekende klantenservice.
aandacht voor de klant, snelle service
Accuraat, vriendelijkheid en oplossend vermogen.
Zeer deskundig en behulpzaam personeel
Super uitleg, vertrouwd, afspraken worden nagekomen
Snelle en eerlijke service.
Super geholpen en prima bezorgd.
lekker dichtbij en deskundige medewerker
Electro World Gulpen heeft de volgende resultaten bereikt: