9.2 /10

1267 BewertungenBewertung schreiben

checkbox100% empfiehlt Electro World Drieenhuizen!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat
1267 Bewertungen

Henk Debruin

SternSternSternSternHalber Stern

Wasmachine via internet gekocht bij Electro World. Al binnen een uur iemand van Drieenhuizen aan de lijn voor het maken van een afspraak. De wasmachine moest twee steile trappen op, waarvan eentje voorzien van een traplift. Dat was geen probleem : zonder beschadigingen ging de nieuwe wasmachine naar boven en de oude naar beneden. De wasmachine werd keurig aangesloten en getest. We zijn zeer tevreden.

Jaap Jansen

SternSternSternSternHalber Stern

Uitstekende uitleg gebruik van machines en alles netjes opgeruimd. Het plaatsen van de machines was zeer nauwkeurig.

snel, adequaat

Dafne

Goed, snel en vakkundig!

Een zaak waar je op kunt rekenen

SternSternSternSternStern

Vriendelijk geholpen goede ontvangst in de winkel uitstekend uitleg. Hier voel ik mijn thuis om te shoppen al heel wat jaren.

SternSternSternSternStern

Top service, thuis alles aangesloten en een mooie projs!

Goed vriendelijk geholpen goede uitleg. Super team

SD

prima in pricipe kopen we er alled op dit gebied

Willie

SternSternSternSternHalber Stern

Een fijne zaak. Na jaren ergens anders onze apparaten gekocht te hebben teruggekeerd naar Drieenhuizen.

Heino

SternSternSternSternStern

Goede en snelle service. Zijn ter zake goed geïnformeerd en geven goede adviezen.

Veröffentlicht am

Onbekend maar wèl bestaand!

Vriendelijk en deskundig

Harry

SternSternSternSternLeerer Stern

Aanbevolen door familie op service. En dat hebben zij waargemaakt. Geven blijk van kennis en zorgvuldigheid. Hoop ze niet te vaak te zien want dat betekent dat wat ik gekocht heb ook inderdaag goed is.

Ton

SternSternSternSternHalber Stern

Vlot, vakkundig en klantgericht.

Veröffentlicht am

Electro World Drieenhuizen sammelt Unternehmensbewertungen bei Feedback Company. Das Unternehmen sammelt Bewertungen eigenständig.

Electro World Drieenhuizen hat folgende Ergebnisse erzielt:

• checkDurchschnittsbewertung: 9.2/10
  • check1267 gesammelte Bewertungen
  • checkErste Bewertung geschrieben bei 19 Dezember 2018

Electro World Drieenhuizen

Electro World Drieenhuizen is al jaren een begrip in Amersfoort en omstreken, onder andere vanwege de uitstekende service die er wordt geboden. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van een uitgebreide garantie en dat u de winkel uitloopt met het product waar u naar op zoek was. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment. We maken daarbij gebruik van een groot aantal bekende merken onder andere Bose, Sonos, Bosch ,Miele, Liebherr, LG en Samsung. U kiest voor pure kwaliteit, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een heel scherpe prijs. Zodra u nieuwe elektronica nodig heeft is het verstandig om eens langs te gaan bij ons. De kans is groot dat u binnen enkele ogenblikken een beeld krijgt van waar u naar zoekt. Vervolgens kunnen we u uitstekend adviseren over het gebruik van de apparaten en het exemplaar dat het best aansluit bij uw specifieke behoeften en uw persoonlijke situatie.

Leusderweg 145-147

3818AC Amersfoort

Zuverlässig und transparent

Um ein optimales Kundenerlebnis zu bieten, ist es wichtig, Ihren Kunden zuzuhören. Deshalb messen wir bei Feedback Company kontinuierlich Erfahrungen. Wir stellen der richtigen Person zur richtigen Zeit die richtige Frage. Die Messung von Erfahrungen ist der Schlüssel. Unsere Forschung konzentriert sich auf Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company sammelt Feedback mit verifizierten Daten von seinen Kunden. Das Unternehmen setzt sich für die Bekämpfung gefälschter Bewertungen ein und überprüft die Herkunft der Bewertungen.Klicken Sie hier, um weitere Informationen zu erhalten zu den Bewertungsrichtlinien von Feedback Company und zur Erstellung der Bewertungsseite.

Assortiment

Dafne

Goed, snel en vakkundig!

Een zaak waar je op kunt rekenen

SternSternSternSternStern

Top service, thuis alles aangesloten en een mooie projs!

Goed vriendelijk geholpen goede uitleg. Super team

SD

prima in pricipe kopen we er alled op dit gebied

Willie

Heino

Veröffentlicht am

Onbekend maar wèl bestaand!

Vriendelijk en deskundig

Harry

Ton

SternSternSternSternHalber Stern

Vlot, vakkundig en klantgericht.

Electro World Drieenhuizen hat folgende Ergebnisse erzielt:

• checkDurchschnittsbewertung: 9.2/10