Robin
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Brilman Losser aan!
100% beveelt Electro World Brilman Losser aan!
Nette winkel met goede uitleg en service
Er wordt goed naar je geluisterd en komen dan met een goed advies
Super snelle levering, supersnelle installatie . Ook de monteur was heel kundig en werkt netjes . En heel vriendelijk .
Keurige service en vlot, zeer net personeel
Prima winkel met een zeer goede bediening service en contact en ga er graag naartoe Groeten.
Prima bedrijf in witgoed
goed advies en snelle levering
Goed geholpen met reparatie van mijn wasmachine. Mooi op tijd en duidelijke aanwijzingen om de machine beter te onderhouden.
geweldige service
Zeer correct geholpen en snelle levering
Fijne zaak met goede service
Vakkundig
Nette winkel en vriendelijk personeel keurig ontvangen en goed advies betreft een koffiezetapparaat en die hebben dan ook gekocht en werd een paar dagen Later gratis thuis bezorgd.
Goede service
Electro World Brilman Losser verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Brilman Losser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Brilman Losser