Vincenzo
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Balter aan!
zeer deskundig en men denkt mee
Top service en Top Kwaliteit, ben zeer tevreden over Balter Word Sittard
Goed advies,denken mee,vriendelijk,luisteren naar je.
Dhr Robin heeft er alles aan gedaan om de juiste en perfecte inductiekookplaat voor ons te verzorgen!!
Goede service en prijs kwaliteit is goed
gewoon het beste wat je kunt krijgen qua service en klantvriendelijkheid daarboven op ook nog super producten voor goede prijzen
Klantvriendelijk, goed advies.u
Goede kennis van zaken. Goed advies. Prima service betreffende installatie.
Vooral de zeer vakkundige, geduldige uitleg omtrent de te kopen producten.
Super service
Deskundig, klantgericht, maar niet goedkoop. Ik betaal gaar wat meer voor de deskundigheid en service van Balter, dan dat ik voor de goedkoopste aanbieder kies.
Werkt netjes komt afspraken na en is op tijd
Altijd super klant gericht en altijd meedenkend voor een oplossing
Goede service en behulpzaam
Electro World Balter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Balter heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer deskundig en men denkt mee
Top service en Top Kwaliteit, ben zeer tevreden over Balter Word Sittard
Goed advies,denken mee,vriendelijk,luisteren naar je.
Goede service en prijs kwaliteit is goed
Klantvriendelijk, goed advies.u
Goede kennis van zaken. Goed advies. Prima service betreffende installatie.
Vooral de zeer vakkundige, geduldige uitleg omtrent de te kopen producten.
Super service
Werkt netjes komt afspraken na en is op tijd