Neeltje
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Ava Heinkenszand aan!
99% beveelt Electro World Ava Heinkenszand aan!
Mooie zaak waar je deskundig en vriendelijk geholpen wordt.
goede service in de winkel.
De verkoper Hans
mijn bestelling snel aan genomen en na 3 dagen in huis en mijn vrag over hoe lang kan het duren eer in huis heb dee laptop (dit i.v.m heb al een paar keer voor niks besteld ergens en nie ontvangen en moeten annuleren . nu wel nieuwe laptop in huis beh blij en prijs ook goed
Ik ben goed en vriendelijk geholpen
Kundige uitleg, en prettig geholpen
Wordt super goed geholpen
Wasmachine werd na aankoop de volgende dag al geleverd.
De verkoper heeft fijn meegedacht en een goed advies gegeven
Goed en vriendelijk en behulpzaam
Professionele organisatie, die klantgericht is. Het vooraf de situatie opnemen, voelt goed aan.
Prima winkel
Mooie overzichtelijke winkel.
Klant vriendelijk goede service
Goede uitleg
Electro World Ava Heinkenszand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Ava Heinkenszand heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Ava Heinkenszand
Dorpsstraat 56
4451AC Heinkenszand
Mooie zaak waar je deskundig en vriendelijk geholpen wordt.
goede service in de winkel.
De verkoper Hans
Ik ben goed en vriendelijk geholpen
Kundige uitleg, en prettig geholpen
Wordt super goed geholpen
Wasmachine werd na aankoop de volgende dag al geleverd.
De verkoper heeft fijn meegedacht en een goed advies gegeven
Goed en vriendelijk en behulpzaam