9 /10

checkbox96% beveelt Ekris BMW & MINI Webshop aan!

Bent u voldoende op de hoogte gehouden over het verloop van uw bestelling?
Hoe zou u de klantenservice van onze Ekris Webshop beoordelen?
Kon u de informatie in de Ekris Webshop eenvoudig vinden?

Hubert Waterman

Gemak en kwaliteit product
Meer assortiment
Diverse

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Hubert, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris Webshop. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Veel plezier met de sleuteletui en de parfum! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Simone Ploeg

Duidelijk
Dat ik het thuisgestuurd krijg
Side scuttles

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Simone, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling bij de Ekris Webshop. We stellen uw beoordeling zeer op prijs en zien uw graag snel terug. Veel plezier met uw aankoop voor uw MINI! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Jos Karstel

zeer goed

transparant
webshop staat niet bovenaan de webpagina
unit om stoel en stuur in te stellen

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Jos, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris webshop. We doen er alles aan om onze producten en service op het hoogste niveau te houden, en uw feedback is voor ons een mooie bevestiging. Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw. Mocht u bij uw volgende bestelling iets niet kunnen vinden, neem dan graag contact met ons op. Dan helpen wij u verder! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Tim Van Uijthoven

Top service, zeer snelle reactie!

Nee alles is super verlopen
Snelle service, duidelijke levertijden
Typeplaatje en logo

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Tim, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris Webshop. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Veel plezier met de aankoop voor uw MINI! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Edith Trommel

Perfect

Echtheid
Verf

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Edith, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris webshop. We doen er alles aan om onze producten en service op het hoogste niveau te houden, en uw feedback is voor ons een mooie bevestiging. Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw. Mocht u bij uw volgende bestelling iets niet kunnen vinden, neem dan graag contact met ons op. Dan helpen wij u verder! Veel plezier met uw aankoop voor uw MINI! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

H Dorenbos

Goed!

Zijn er aspecten die wij kunnen verbeteren?
Meer sale van producten voor oudere modellen (oude dealerstock)
Snelle levering en prijs
Logo's, kleine parts, mattenset

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi H, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! Bedankt voor uw mooie review en uw vertrouwen in de Ekris Webshop. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Alex van der Wyck

Goede en eenvoudig

prijs en kwaliteit
Nee - het was erg goed en duidelijk
Mini lijst op de achter deur

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Alex, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris Webshop. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

T.J.A. Jansen

Vlot mijn keus kunnen maken, dit na een tip van mijn garage

Wat is het belangrijkste voordeel van onze producten/onze dienst voor u?
In dit specifiek geval / onderdeel was Ekris meer dan de helft goedkoper dan ieder ander
Ruitenwisser motor achter

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi T.J.A., Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het product dat u zocht eenvoudig via de Ekris Webshop heeft kunnen vinden. Goed om te weten dat alles naar wens is verlopen en dat u ons ook aan anderen zou aanbevelen. Daar zijn we erg blij mee! We hopen u in de toekomst graag weer terug te zien in onze webshop. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Büsra Tokmak

Snelle service!

Wat is het belangrijkste voordeel van onze producten/onze dienst voor u?
Passend aanbod en snelle service.
Zijn er aspecten die wij kunnen verbeteren?
Tot nu toe geen verbeterpunten.
Product of service:
MINI Dakantenne Sport (83 mm)

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Büsra, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris webshop. We doen er alles aan om onze producten en service op het hoogste niveau te houden, en uw feedback is voor ons een mooie bevestiging. Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw. Mocht u bij uw volgende bestelling iets niet kunnen vinden, neem dan graag contact met ons op. Dan helpen wij u verder! Veel plezier met de MINI Sport dakantenne! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Stijn Maaswinkel

Wat is het belangrijkste voordeel van onze producten/onze dienst voor u?
Soms is aftermarket kwaliteit geen optie. Dus dan is origineel bmw/mini de enigste keus.
Onderdelen goedkoper aanbieden.
Drijfstang bouten n18 motor

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Stijn, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! Bedankt voor uw mooie review en uw vertrouwen in de Ekris Webshop. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Eddy van Baal

Gemak
Ik moet 4 onderdelen afnemen terwijl er maar 2 op de auto zitten jammer
Diverse ga ik vaker doen

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Eddy, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris Webshop. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Sommige artikelen worden per voorverpakking verkocht door BMW. Hierdoor moeten wij deze ook per voorverpakking verkopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

E Siereveld

Top

Snel
Lak

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi E. Siereveld, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling bij de Ekris Webshop. We stellen uw beoordeling zeer op prijs en zien uw graag snel terug. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Hans Meeuwesen

Zijn er aspecten die wij kunnen verbeteren?
Nou, bij de afbeelding van de cap die ik gekocht heb stond ook een jack met zelfde soort logo. Ik zoeken, maar dat is blijkbaar niet in de collectie ?!?!
Wat is het belangrijkste voordeel van onze producten/onze dienst voor u?
Ik ben van jongs af aan wel fan geweest en nog van BMW motorsport. Helaas kan ik mij een mooie sportieve BMW niet veroorloven. Met accessoires kan ik toch een beetje deelnemen.
Cap met motorsport BMW logo

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Hans, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris webshop. We doen er alles aan om onze producten en service op het hoogste niveau te houden, en uw feedback is voor ons een mooie bevestiging. Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw. Mocht u bij uw volgende bestelling iets niet kunnen vinden, neem dan graag contact met ons op. Dan helpen wij u verder! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Justin jay Korevaar

Orgineel
Center caps

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hoi Justin, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Ekris Webshop. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Veel plezier met de zwevende naafdoppen voor uw BMW! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Sander Nekeman

Lekker makkelijk
Spiegelkappen mini

Antwoord Ekris BMW & MINI Webshop

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling bij de Ekris Webshop. We stellen uw beoordeling zeer op prijs en zien uw graag snel terug. Veel plezier met de spiegelkappen voor uw MINI! Met vriendelijke groet, Tom van Team Ekris Webshop

Geantwoord op

Ekris BMW & MINI Webshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ekris BMW & MINI Webshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 april 2018

Ekris BMW & MINI Webshop

Ekris BMW & MINI Webshop: het adres voor originele onderdelen, accessoires en lifestyle producten. Van sportieve casual kleding tot grote of kleine onderdelen voor uw auto. En van premium BMW sleutelhangers tot schattig MINI speelgoed. Laat uw producten moeiteloos thuisbezorgen of haal producten af bij 1 van onze elf vestigingen in, Arnhem, Assen, Groningen, Heerenveen, Heerlen, Lelystad, Maastricht, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist. Selecteer uw BMW of MINI en vind direct de juiste onderdelen en accessoires, geschikt voor uw auto.

Plesmanstraat 36

3905 KZ Veenendaal

Bent u voldoende op de hoogte gehouden over het verloop van uw bestelling?
Hoe zou u de klantenservice van onze Ekris Webshop beoordelen?
Kon u de informatie in de Ekris Webshop eenvoudig vinden?

Hubert Waterman

transparant
webshop staat niet bovenaan de webpagina
unit om stoel en stuur in te stellen

Tim Van Uijthoven

Top service, zeer snelle reactie!

Nee alles is super verlopen

Verf

H Dorenbos

Goed!

Zijn er aspecten die wij kunnen verbeteren?
Meer sale van producten voor oudere modellen (oude dealerstock)
Snelle levering en prijs

Ruitenwisser motor achter

Büsra Tokmak

Snelle service!

Wat is het belangrijkste voordeel van onze producten/onze dienst voor u?
Passend aanbod en snelle service.
Zijn er aspecten die wij kunnen verbeteren?
Tot nu toe geen verbeterpunten.
Product of service:
MINI Dakantenne Sport (83 mm)

Stijn Maaswinkel

Onderdelen goedkoper aanbieden.