8.9 /10

checkbox96% beveelt Ekris BMW en MINI shop aan!

Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?

Mario van Ham

rekbouten

Peter Schmitz

Andere BMW webshops rekenen minder, of soms zelfs geen, verzendkosten
Sleutel etui en Natural Air basis kit

Else Hazelhorst

Sleutel beschermhoesjes

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Else, Dank voor de mooie feedback! Worden wij blij van, want ons doel is om elke klant een geweldige ervaring te bieden. Veel plezier van de M Performance Sleuteletui en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Nicole Bolt

Mooie website met veel keus voor m'n Mini Countryman

Ga zo door, veel keus, mooie website
Automatten JCW

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Nicole! Dank voor de mooie feedback, wordt zeer gewaardeerd en fijn te zien wij uw verwachting hebben waargemaakt. Veel plezier van de JCW matten en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Ebo Eppenga

Prima!

Ik vind het wat vreemd dat de prijzen van Offenga en Ekris (bijna) precies hetzelfde zijn. Er worden toch geen verboden prijsafspraken gemaakt hoop ik?
Product of service:
Van alles, ik weet wat ik voor deze enquette heb aangeschaft, vast iets voor mijn Mini :)

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Ebo, Dank voor de mooie feedback, fijn terug lezen dat wij uw verwachting hebben waargemaakt. Voor wat betreft de prijzen op onze site, wij hanteren de BMW en MINI dealer consumentenprijzen welke voor de Nederlandse markt geldt. Veel plezier van de producten voor uw MINI en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Paul Stabel

Zeer positief

Niet alle detailtekeningen zijn open op de onderdelen pagina’s
Diverse carrosserie onderdelen en logo’s

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Paul! Dank voor de mooie feedback, wordt zeer gewaardeerd en fijn te zien wij uw verwachting hebben waargemaakt. Succes met de montage van de onderdelen voor uw BMW X5 (of wellicht is het al gemonteerd)) en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Arie Spiering

Gezien ook het uitgebreid beantwoorden van een latere vraag kon het niet beter.

Autolak voor BMW

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

E Hoi Arie, Dank voor de mooie feedback! Worden wij blij van, want ons doel is om elke klant een geweldige ervaring te bieden. Succes met het herstellen van de lakschade met de lakspray en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Peter Visser

Linker spiegelglas bmw z3 1999

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Peter! Dank voor de mooie feedback, wordt zeer gewaardeerd en fijn te zien wij uw verwachting hebben waargemaakt. Succes met de montage van het spiegelglas op uw BMW Z3 (of wellicht is deze al gemonteerd:)) en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Marcel Viset

SterSterSterSterLege ster

Schoonmaakdoekjes

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Marcel! Dank voor de mooie feedback! Fijn terug te zien dat alles naar wens was. Veel plezier met de aankoop om de display van uw auto schoon te houden en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Atrie Geboers

Kleurstift lak

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Atrie, Dank voor de mooie feedback! Worden wij blij van, want ons doel is om elke klant een geweldige ervaring te bieden. Succes met het herstellen van de lakschade met de lakstift en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Arkadiusz Hampel

krukaskeerring

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Arkadiusz ! Dank voor de mooie feedback, wordt zeer gewaardeerd en fijn te zien wij uw verwachting hebben waargemaakt. Succes met de montage van de onderdelen in uw BMW (of wellicht zit het er al in:)) en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Rini Van den corput

Gaat heel goed zo . Niets aan veranderen
Mini sleutel hangers en wieldopjes

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Rini! Fijn dat u de moeite heeft genomen voor deze mooie feedback, wordt zeer gewaardeerd door ons. Veel plezier met de aankoop van het MINI Sleutelkap voor uw MINI en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Sander Delwig

Goed product en goede service

DHL doet alsof je niet thuis bent, terwijl ik dat wel was.
Mini knipperlicht rechts

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Sander! Dank dat u de moeite heeft genomen om uw feedback te geven, wordt erg gewaardeerd en fijn te lezen dat wij uw verwachting hebben waargemaakt. Veel plezier van uw aankoop voor uw MINI en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Kees Michielsen

Ga zo door!
Zonnebril

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Kees, Dank voor de mooie feedback! Worden wij blij van, want ons doel is om elke klant een geweldige ervaring te bieden. Veel plezier met de BMW Zonnebril en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Jeffrey Van Rijn

Niets
Voldoet aan alles

Antwoord Ekris BMW en MINI shop

Hoi Jeffrey! Fijn dat u de moeite heeft genomen voor deze mooie feedback, wordt zeer gewaardeerd door ons. Veel plezier met de aankoop van het JCW sleutelkoord voor uw MINI en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Team Ekris Webshop

Geantwoord op

Ekris BMW en MINI shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ekris BMW en MINI shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 april 2018

Ekris BMW en MINI shop

Ekris BMW en MINI Webshop: het adres voor originele onderdelen, accessoires en lifestyle producten. Van sportieve casual kleding tot grote of kleine onderdelen voor uw auto. En van premium BMW sleutelhangers tot schattig MINI speelgoed. Laat uw producten moeiteloos thuisbezorgen of haal producten af in Utrecht, Veenendaal, Maastricht, Nijkerk, Lelystad, Arnhem, Heerenveen, Heerlen, Zeist of Nijkerk. Selecteer uw BMW of MINI en vind direct de juiste onderdelen en accessoires, geschikt voor uw auto.

Plesmanstraat 36

3905 KZ Veenendaal

Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?

Mario van Ham

Zeer positief

Niet alle detailtekeningen zijn open op de onderdelen pagina’s
Diverse carrosserie onderdelen en logo’s

Arie Spiering

Gezien ook het uitgebreid beantwoorden van een latere vraag kon het niet beter.

Autolak voor BMW

Gaat heel goed zo . Niets aan veranderen
Mini sleutel hangers en wieldopjes

Sander Delwig

Goed product en goede service

DHL doet alsof je niet thuis bent, terwijl ik dat wel was.
Mini knipperlicht rechts

Kees Michielsen