7.9 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox86% beveelt Effeweg.nl aan!

H,Blaauw

Parijs

Winifred

SterSterSterLege sterLege ster

Website info veel mooier dan de werkelijkheid

10 dagen singlereis toscane florence

Cathie Kop

SterSterSterHalve sterLege ster

Korte reis maar voldoende bezienswaardigheden.

Bitburg/Luxemburg

Niet de kerstcruise doen

Kerst cruise

Paula

SterSterSterSterLege ster

In de Eifel mooie fietsroutes. Hotel was prima met veel extra's! Goede fiets- en reisbegeleiders. En .... leuke medereizigers!

Welke reis heeft u gemaakt?
Fietsvakantie in de Eifel.

Walstock X

SterSterSterSterLege ster

Mooie reis en een redelijk goed hotel. Alles was prima en goed verzorgd alleen het eten was minder. Enige nadeel vd reis was het zogenaamde diner in Frankrijk . Slecht verzorgd wc te smerig om erop te zitten . En er was geen heren of dames toilet. Ook de deur vd invalide toilet was niet in orden Eten was koud en niet bijgevuld. Vloer plakte onder je schoenen. Maar voor de rest goed geregeld.

Meer van Genevè

Marjo Hillebrand-Ris

Prachtige reis met allerlei hoogtepunten

8 daagse vlieg/busreis Ierland

H Schiphof

prima reis.Alles was er goed aan.

Ahrdal

Liesbeth

SterSterSterSterLege ster

Een geweldige reis waar we heel veel hebben gezien en gedaan. Een druk en vol programma waar je niets van wilt missen. Reisleider Willem was een topper. Hotel was prima als je kijkt naar prijs kwaliteit. Ontbijt wat eentonig en minimaal, diner prima maar wordt wel snel achter elkaar geserveerd.

8 dagen vlieg busreis Highlights van Toscane met Cinque Terre

BARRY HARTSUIKER

HEERLIJKE REIS ITALIE

GARDAMEER

Lisette Cardol

Geweldige reis gemaakt naar Vaya Pfunds. Een heel goed hotel met heerlijk eten en goede bedden. Vriendelijke bediening. Op mijn reis was chauffeuse Linda mee en wat een geweldige vrouw is dat, ze rijdt de bus overal geweldig rond en ik voelde mij heel veilig bij haar in de bus , door haar uitstekende rijkunst. En zeer sociaal en maakte diverse fotostops onderweg . En de excursies waren ook zeer de moeite waard. Ik heb genoten.

8 daagse reis Vaya Pfunds met Bernina express

Schepers

Wij zijn voor de eerste keer met effen weg op vakantie geweest, wij waren heel tevreden, goed verzorgt en vriendelijke mensen ik kan het iedereen aanbevelen

Duitsland sauwerland

Effeweg.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Effeweg.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 november 2013

Effeweg.nl

Wij hebben een breed assortiment met bus- en vlieg-busreizen, van stedentrip naar Parijs, Berlijn of Londen, tot prachtige excursiereis naar de mooiste plekjes van Europa. Kijk voor de vele vakanties op www.effeweg.nl.

Vendelier 61-B

Website info veel mooier dan de werkelijkheid

10 dagen singlereis toscane florence

Cathie Kop

SterSterSterHalve sterLege ster

Korte reis maar voldoende bezienswaardigheden.

Bitburg/Luxemburg

Niet de kerstcruise doen

Kerst cruise

Paula

Welke reis heeft u gemaakt?
Fietsvakantie in de Eifel.

Walstock X

Meer van Genevè

Marjo Hillebrand-Ris

Prachtige reis met allerlei hoogtepunten

8 daagse vlieg/busreis Ierland

H Schiphof

prima reis.Alles was er goed aan.

Ahrdal

Liesbeth