Paulo Kesseler
Grondige oogmeting met uitkomsten die bij andere optiekzaken niet opgemerkt waren
- Sterke punten
- Goede service, klantvriendelijk
- Aangekocht product
- Bril met multifocale hlazen
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Zeer vriendelijk en kundige begeleiding. Ben al 55 jaar klant.
Prima service en bekwaam personeel. Zowel bij de aanmeting van de lenzen en de bril.
Bijzonder goed
Fijn geholpen, goed advies
Super tof en klantgericht
Zeer fijne ervaringen met de mensen die er werken en tijd voor je nemen, uitleggen wat er nodig is voor je is.
professioneel en vriendelijk
Ekelaar Optiek is werkelijk een verademing! Vanaf het moment dat je binnenloopt merk je dat ze hier ruim de tijd voor je nemen. Geen gehaast, geen standaardadvies, maar echte aandacht. Het team heeft ontzettend veel verstand van welke bril het beste bij je gezicht, stijl en dagelijks gebruik past. Ze denken met je mee, stellen de juiste vragen en komen met verrassend goede suggesties. Ook de apparatuur waarmee ze werken straalt professionaliteit uit. De oogmetingen zijn nauwkeurig en worden stap voor stap uitgelegd, wat veel vertrouwen geeft. Na het uitzoeken van de bril wordt alles tot in detail afgesteld zodat hij perfect zit. Kortom: bij Ekelaar Optiek voel je je gehoord, geholpen en met zorg behandeld. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en vakmanschap!
Positief, goed geholpen. Ook financieel tegemoet gekomen vanwege ongelukkig verlies van bril.
Zeer goed, uitstekend
Topservice
Prettig
Zeer professioneel
Ik kom al meer dan 20 jaar bij Eekelaar optiek omdat ik het een vertrouwd adres vind, ze zijn klantvriendelijk, geven goed en eerlijk advies, zijn professioneel en de levertijd is prima.
Eekelaaroptiek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eekelaaroptiek heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer vriendelijk en kundige begeleiding. Ben al 55 jaar klant.
Bijzonder goed
Fijn geholpen, goed advies