Claudia Henzel
- Product of service:
- Jas
Super snel en uitstekende verzend service. Topper
Jas retour maar geen enkele reactie. Jas weg geld weg.
Slecht
Beste mensen lees deze review zeker. Echt een schandalig bedrijf. De arrogantie die ze uit stralen is echt niet meer normaal. Wij kochten met de nadruk op kochten wand wij gaan er zeker nooit meer naar toe en als ik u was zou ik 2 keer na denken voor dat je naar 1 van de eddys vestigingen gaat. Ik kocht voor mijn petekind een W basic Tracksuit voor mijn petekind als kerst cadeau. Omdat het voor de kerstdagen gekocht was en zeker na de kerst dagen geruild of terug gebracht kan of kon worden is er op de bon geschreven ( het is voor kerst misschien terug ). Nou niet dus. Ze nemen het niet meer terug. Willen ook geen waardebon geven.Omdat ze het niet meer in de assortiment hebben zitten zegt de medewerker. Dat staat toch niet op de bon. Maar al en wij zitten met een kleding stuk in onze maag. Zoals al eerder vermeld wij gaan er nooit meer heen. Oplichters..
Na twee weken bestelling nog niet geleverd!
Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. Ze hebben mij een verkeerde maat verstuurd. Deze heb ik door middel van een klant terug kunnen sturen. Er werd mij belooft te nieuwe juiste maat te versturen zodra mijn retour binnen was. Mijn retour is 2.5 week geleden aangekomen, en ik krijg geen reactie op de nieuwe bestelling. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild maar er word niet gereageerd. Ik heb 2 maanden geleden mijn bestelling geplaatst en nog steeds niet het juiste artikel binnen.
Veel slechte ervaringen voorbij zien komen! Ik heb mijn bestelling later dan aangegeven ontvangen. Maar ben wel tevreden over mijn aankoop netjes mail gehad dat er vertraging was.
🌹🌹
kloten dect niet aanm de medemens
Leuke kleding stukken helaas is het zon rommel in de winkels dat ze zelf niet meer weten wat ze doen en komen vervolgens met goedkope smoesjes over batch nr s koop voor duizende euro s hier maar helaas moet ik nu afscheid nemen over een jas van 1400 euro die de eddy s winkel verderop 400 goedkoper was maar deze had mijn maat niet liggen dus voor de goeie maat moest ik 400 extra betalen erg jammer dit
Heel moeilijk om contact mee te krijgen. Ik heb nu voor de tweede keer iets besteld bij Eddy's omdat zij gewoon de goedkoopste zijn als het om Josh V sale gaat. Maar elke bestelling weer ellende. Nu is er een artikel geannuleerd waarvoor een credit verstuurd is maar vervolgens is ondanks dat ik het gevraagd heb mijn Klarna betaling niet aangepast en staat het bedrag voor de broek nog gewoon open. Zo irritant, verleen gewoon een goede klantenservice.
Pakket in 3x binnen, werd na mailen, netjes opgelost door ze, geld terug gekregen, mijn vermiste pakket en nog een tegoedbon.
Oplichters Broek besteld, was nog maar een leverbaar. Krijg na een dag een mailtje dat het niet gelukt was om op tijd te versturen. In de mail stond dat ze het alsnog binnen een à twee werkdagen zouden opsturen. Ik heb vier mailtjes gestuurd daarop krijg je een standaard mail terug.(computer.). Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Daarin heb ik in de laatste mail kenbaar gemaakt dat ik het product binnen twee werk dagen geleverd wil hebben en anders de koop ontbind. En dat ze het geld terug moeten storten.. Ze hebben tot en met zaterdag 20 september de tijd om de broek op te sturen. Ik geef ze daarna vijf dagen de tijd om het geld terug te storten, mochten ze de broek niet kunnen sturen. Als dit niet gebeurt, dan wordt er aangifte gedaan voor oplichting en gaat de advocaat van de rechtbijstand aan het werk. Ik hoop dat ze het een beetje serieus gaan nemen.
Slecht! Na 2 weken nog steeds niets ontvangen! Heb een dure airforce jas besteld en betaald, maar wacht nog steeds. Klantenservice is niet bereikbaar, op de mail wordt niet inhoudelijk gereageerd.
Eddy's verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eddy's heeft de volgende resultaten bereikt:
Super snel en uitstekende verzend service. Topper
Jas retour maar geen enkele reactie. Jas weg geld weg.
Slecht
Na twee weken bestelling nog niet geleverd!
🌹🌹
kloten dect niet aanm de medemens