Hoe tevreden bent u over onze monteur/technieker?
Hoe tevreden bent u over onze verkoop - en binnendienst?

LOVEN TRUCK HELMOND

Snelle service

Equans (gevangenis Haren)

Prima service

Ruskus Recycling BV

Ondanks dat wij geen onderhoudscontract hebben, werden we snel van hulp en herstelwerkzaamheden voorzien. Ook met het uitbreiden van onze systemen zijn ze snel met meedenken en het zoeken naar de juiste oplossing. Hiervoor dank

Volvo Trucks Belgium

super service, super toegewijd. Echt TOP!

van Berkel Landschap & Infra B.V.

SterSterSterSterLege ster

op de ontvangen servicebon staat onze tenaamstelling niet geheel vermeld, dit moet zijn : van Berkel Landschap & Infra B.V.

VvE Galieleistraat 17 Dedemsvaart

SterSterSterHalve sterLege ster

Het is niet erg klantvriendelijk om mij een factuur, herinneren en vervolgens een aanmaning te sturen van nog niet verricht onderhoud wat zal plaatsvinden eind augustus ‘24.

H.Essers

Dirk was zeer aangenaam en behulpzaam

De Klok Banden B.V.

prima bereikbaar en zoals nu een snelle oplossing geregeld

Wouters Schijndel

we kunnen goede afspraken maken die worden nagekomen

Boels industrial geleen

SterSterSterSterLege ster

Ik heb met de binnendienst nooit contact nodig gehad en de monteur aardige kereel met verstand van zijn vak.

Joris Verbaeten Equans

top snelle service

Ecotax Terreinbeveiliging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ecotax Terreinbeveiliging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 augustus 2019

Ecotax Terreinbeveiliging

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent ook kiezen voor Ervaring, Kwaliteit en Service. Wij zijn specialist in verschillende technieken en werken uitsluitend met ervaren eigen personeel, met bezit over praktische kennis en meedenkend vermogen. Heeft u een uitdaging rondom terreinbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Steenpad 13

4797 SG Willemstad

Hoe tevreden bent u over onze monteur/technieker?
Hoe tevreden bent u over onze verkoop - en binnendienst?

LOVEN TRUCK HELMOND

Equans (gevangenis Haren)

Prima service

Ruskus Recycling BV

Volvo Trucks Belgium

super service, super toegewijd. Echt TOP!

van Berkel Landschap & Infra B.V.

VvE Galieleistraat 17 Dedemsvaart

SterSterSterHalve sterLege ster