Linde
veel keus, snelle levering
precies geadviseerd wat ik nodig had om mijn nieuwe led-lamp te kunnen dimmen.
Snelle levering en behulpzaam personeel om raad te geven.
Prima levering, correct en op tijd geleverd. Service bij defect product zeer goed.
Bestelling ging goed aflevering was so snel.
Gebeld voor info, netjes geholpen vandaar de bestelling
Gunstige prijzen en snelle levering.
Zelf een verkeerde bestelling gedaan. Na een hele poos gebeld omdat we toen pas zover waren om de lamp op te hangen. Gebeld en direct dezelfde dag nog een extra onderdeel gestuurd. Was de volgende dag binnen. Mijn eigen fout, maar prima opgelost!
Had hulp nodig, support heeft me prima geholpen!
Allés was perfekt!!!
scherpe prijs, soepele levering
eerste keer dus nog geen oordeel
Een Rete goede klantenservice, snel vriendelijk denken mee en bieden oplossingen. Heel heel goed.
Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ecobright.nl
Dr. Huber Noodtstraat 89a
7001 DV Doetinchem
veel keus, snelle levering
precies geadviseerd wat ik nodig had om mijn nieuwe led-lamp te kunnen dimmen.
Snelle levering en behulpzaam personeel om raad te geven.
Bestelling ging goed aflevering was so snel.
Gebeld voor info, netjes geholpen vandaar de bestelling
Gunstige prijzen en snelle levering.
Had hulp nodig, support heeft me prima geholpen!
Allés was perfekt!!!
scherpe prijs, soepele levering