Bert
Prima service en snelle levering. Lampen voldoen aan wens om zacht licht te hebben
Prima LED dimmers en bijbehorende LED lampen gekocht. Werkt prima met elkaar.
Snelle uitlevering alsook duidelijke en goed werkende producten
Dimmer gekocht. Goede prijs kwaliteit/verhouding. Snel geleverd.
Goed advies
Snelle levering. Prima!
Prima service , ik had een driver stuk en binnen 3 dagen een nieuwe gehad geheel kosteloos.
vlot, snel geholpen, goede klantenservice
Goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering! Wat wil een mens nog meer. Het betreft hier een dimmer.
Prima prijs, prima kwaliteit. Alles verliep vrij soepel, ik zou wel graag meer filter opties hebben zoals lumen, wattage, E variant, en kelvin. En dat ik dan een soort ranges daar voor kan instellen. Zou echt heel handig zijn, en programmeer technisch ook heel makkelijk uit te voeren.
Hele mooie kaarslampen gekocht voor een redelijke prijs. De levering was niet zoals wordt aangegeven op de site, maar dat ligt aan Post.nl en niet aan Ecobright. Nadat ik dit via e-mail heb gemeld, heeft Ecobright dit zeer positief opgenomen en afgehandeld.
Zo zo, moet ik mijn mening geven over 1 dimmer die ik voor een leuke prijs bij Ecobright gekocht heb.
Kwaliteit voor een moiie prijs.
Snelle lever8ng en (te😉) veel keus
Ecodim 01. Goede communicatie en snelle levering.
Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima LED dimmers en bijbehorende LED lampen gekocht. Werkt prima met elkaar.
Snelle uitlevering alsook duidelijke en goed werkende producten
Dimmer gekocht. Goede prijs kwaliteit/verhouding. Snel geleverd.
Goed advies
Snelle levering. Prima!
vlot, snel geholpen, goede klantenservice
Kwaliteit voor een moiie prijs.
Snelle lever8ng en (te😉) veel keus
Ecodim 01. Goede communicatie en snelle levering.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt: