S
Snelle levering en SUPER aftersales!! Hoewel mijn montagestrubbels niets met Ecobright te maken hadden, direct en super geholpen met nieuwe hulpstukjes!! Niet meer van deze tijd. Dank.
Na de levering van een defect spotje is er snel een ander spotje bezorgd. Top!!
Alles duidelijk vlotte levering
Webwinkel met de service van een speciaalzaak! Ik kreeg goed advies, verzending was heel snel en ook daarna waren ze nog super hulpvaardig!
Prima achteraf service, 6 LED lampjes defect binnen afzienbare tijd, dit gemeld, binnen 2 dagen 6 nieuwe lampjes in huis, zonder gezeur of kosten, dat is Top!
Overzichtelijk aanbod, goeie prijzen en vlotte afhandeling
Bart verdient absoluut 💯 ster! Hij was zo behulpzaam en geduldig met mij. Wat een top bedrijf en wat een top service.
Het gezochte produkt was snel en gemakkelijk te vinden op de website. De prijs was absoluut redelijk. De product specificaties op de website waren duidelijk en compleet en conform de ervaring na plaatsing. De levering aan huis volgde inderdaad de dag na het online bestellen en betalen: keurig!
Heb een bestelling geplaatst na aanleiding van mijn werkgever die dit ook bij jullie had besteld.En hiermee een goede ervaring had. En dit was bij mij ook het geval keurig geleverd en ben er erg tevreden over !
Snelle reactie, goede prijs, snelle levering
Goede helpdesk
Snelle levering, top product
Goede service
snelle en betrouwbare site
Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Na de levering van een defect spotje is er snel een ander spotje bezorgd. Top!!
Alles duidelijk vlotte levering
Overzichtelijk aanbod, goeie prijzen en vlotte afhandeling