Toon Roks
Goed contact gehad met duidelijk uitleg wat ik nodig had, aanrader
Zeer positieve klantenservice bij vragen.
Snel antwoord op je mail voor vragen over producten. Tevens snelle verzending!
Geleverd product van prima qualiteit. Werkt uitstekend ook met wisselschakeling.
Bij Ecobright een leddimmer voor verlichting in de badkamer gekocht. Installeren was binnen een paar minuten gebeurd. Werkt uitstekend. Door Zigbee ook op afstand aan- en uit te zetten en te dimmen. Een uitstekende aankoop!
Goede producten met nette prijzen
Snel geleverd netjes verpakt
Goede producten voor een eerlijke prijs en snel geleverd
Mooi materiaal
Perfecte keuzemogelijkheden en prima tel. hulp
Via Ecobright een nieuwe trafo en LED verlichting voor in de keuken ontvangen. Helaas werkte het niet helemaal naar behoren, maar met wat extra (online) hulp van Ecobright alles aan de praat gekregen.
Top telefonisch advies en ondersteuning en goede producten!
Kon eenvoudig product omruilen en snelle leveringen
Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed contact gehad met duidelijk uitleg wat ik nodig had, aanrader
Zeer positieve klantenservice bij vragen.
Snel antwoord op je mail voor vragen over producten. Tevens snelle verzending!
Goede producten met nette prijzen
Snel geleverd netjes verpakt
Goede producten voor een eerlijke prijs en snel geleverd
Mooi materiaal
Perfecte keuzemogelijkheden en prima tel. hulp
Top telefonisch advies en ondersteuning en goede producten!
Kon eenvoudig product omruilen en snelle leveringen
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt: