Arthur Stafleu
Top en snelle levering
Prettig advies via whatsapp
Kwaliteit en afspraken nakomen.
Goede omschrijving van de producten, makkelijk bestellen en producten goed verpakt en snel in huis! En een leuke pen als verrassing toegevoegd!
Twee dimbare spots en dimmer ontvangen. Kwalitatief mooie en degelijke materialen. Vriendelijk en goed geholpen bij telefonisch contact.
Scherpe prijzen, goede communicatie en snelle levering. Zoals het hoort!
Very professional
Helaas werkte de dimmer niet op mijn lamp maar de goede afstemming en service is top!
snel (1 dag) ; compleet (pluggen en schroeven erbij); duidelijke tekeningen erbij (waar door alles in een keer goed ging werken) ; leuke vakantie-actie (waardoor alles goedkoper werd)
Opvulringen voor inbouwspots, de gaten voor de spots waren iets te groot geboord daardoor sloten ze net niet het hele gat op. Door deze opvulringen ziet het er prachtig chique uit. Duidelijke site en super snelle levering.
Het lukte niet om mijn dimmers te verbinden. Ik werd netjes tewoord gestaan en er werd actief meegedacht in alternatieve opties.
Snelle verzending
Had ledspotjes besteld maar alleen de verkeerde even gebeld en kon ze omruilen PRIMA SERVICE
Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top en snelle levering
Prettig advies via whatsapp
Kwaliteit en afspraken nakomen.
Scherpe prijzen, goede communicatie en snelle levering. Zoals het hoort!
Very professional
Snelle verzending