Paul Schoenmaker
Goed en vriendelijk personeel ik ben goed geholpen
Ze leveren snel en ook datgene wat je hebt besteld (in dit geval een led dimmer)
snel geholpen, product was prima qua prijs en kwaliteit
Mooie producten en niet duur, snelle service
Snelle bestelling, en goede producten
Snelle verzending en een top product! Ik heb 1 van de dim to warm spotjes al getest en er komt echt super mooi licht uit.
Ecobright heeft een zeer mooi assortiment. Thuis gebruiken wij twee Zigbee-dimmers in combinatie met een Hue Bridge, die probleemloos en zonder flikkeren functioneren. Ook de aftersales is uitstekend: omdat een inbouwspotje bleef nagloeien, werd er een dimstabilisator nageleverd. De kleine inbouwdiepte en de compacte driver van de inbouwspots zijn grote pluspunten. De hoge kleurechtheid is een mooie bonus en de dim-to-warmfunctie is erg fraai.
Snel en accuraat
Snel geleverd. Goede adviezen. Product voldoet.
erg prettig. erg behulpzaam. snelle service.
prima service
Super. Snel bezorgd, kwalitatief product.
Vragen gesteld over een dimmer-ledlamp combinatie. Werden heel vlot beantwoord. De vervolgens geleverde dimmer werkte perfect.
Prima product en snelle levering, tot de volgend keer.
Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en vriendelijk personeel ik ben goed geholpen
snel geholpen, product was prima qua prijs en kwaliteit
Mooie producten en niet duur, snelle service
Snelle bestelling, en goede producten
Snel en accuraat
Snel geleverd. Goede adviezen. Product voldoet.
erg prettig. erg behulpzaam. snelle service.
prima service
Super. Snel bezorgd, kwalitatief product.
Prima product en snelle levering, tot de volgend keer.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt: