Roy Schrameijer
Aardige mensen. En helemaal niet moeilijk. Top!
Perfecte service en hulp bij selecteren!
Snel antwoord op mijn vraag. Kundig advies. Snelle levering
duidelijk, makkelijk en voldoende snel
Bestelling goed verpakt in passende doos en op tijd geleverd. Producten van goede kwaliteit.
Ik heb dimmers bij Ecobright besteld omdat ze een goede aanbieding hadden, maar let goed op de beschrijving wat er wel en niet bij zit: Ik heb hulpstukjes voor het afdekmateriaal voor niets erbij besteld. De dimmers waren portovrij: Het hulpmateriaal niet, maar werd geleverd in de zelfde verpakking.... Na hierover contact te hebben gehad zijn de hulpmaterialen gecrediteerd: Netjes. De dimmers lijken vooralsnog prima te functioneren.
Gewoon goed, en snel geleverd
levering volgens verwachting
Snel.geleverd en werk beter als de verwachting
Levering was vlot. Product voldeed volledig aan de verwachting.
snel en volgens afspraak
Snel geleverd
Scherp geprijsd, vlotte levering
driver en led lampjes, voldoen aan de verwachtingen. Snelle levering
Perfecte service bij het vervangen van een defdc5
Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aardige mensen. En helemaal niet moeilijk. Top!
Perfecte service en hulp bij selecteren!
Snel antwoord op mijn vraag. Kundig advies. Snelle levering
duidelijk, makkelijk en voldoende snel
Gewoon goed, en snel geleverd
levering volgens verwachting
Snel.geleverd en werk beter als de verwachting
Levering was vlot. Product voldeed volledig aan de verwachting.
snel en volgens afspraak
Snel geleverd