- Product of service:
- Accu en oplader van Stella
Goede service
Ik ben heel tevreden alleen zou het fijn zijn als er een Nederlandse beschrijving bij zou zitten
Prima produkt en snel geleverd
betaalbare en goede verzending (Na de vakantie)
Ik ben zeer tevreden, krachtige accu
Slechte levering, hoge retourkosten
Slechts 2 weken retour tijd, dit is niet meer de standaard
Teleurstellend.
Goede accu, snel geleverd.
Vriendelijke en correcte afhandeling
Snelle levering ,goeie prijs
Goede hulp + scherpe prijs
Ze sturen een werkende controler voor WATT BOSTON maar is niet de ORIGINELE. Dus geen display wel RECLAME dat dit de ORIGINELE is met foto van 2 connectors maar de hunne heeft er DRIE. DUS GEEN DISPLAY
Via familie afres gekregen op zondag besteld en maandag of dinsdag bezorgd
ebikesets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ebikesets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ebikesets.nl
Swynswei 2 M
9245 HE Nij Beets
Prima produkt en snel geleverd
betaalbare en goede verzending (Na de vakantie)
Ik ben zeer tevreden, krachtige accu
Slechte levering, hoge retourkosten
Slechts 2 weken retour tijd, dit is niet meer de standaard
Teleurstellend.
Goede accu, snel geleverd.
Vriendelijke en correcte afhandeling
Snelle levering ,goeie prijs