Nico HEIJMEN
- Fiets accu
Snel en goed
Top en materiaal en snelle levering
Snel en keurig geleverd
Gemakkelijk te monteren. Afstelling erg summier in de handleiding. Mis de mogelijkheid om derailleur voor te plaatsen, twee bladen. Kan genieten van de fiets. Dank
Ik had een lader voor me fiets besteld hij is heel en doet het goed snelle levering goede kwaliteit dus en het is betrouwbaare site
Goed bedrijf met goede service. 1 besteld onderdeel was helaas niet geleverd maar op mail werd zelfs op een landelijke vrije dag gereageerd en de volgende dag na gestuurd. Top service dus!
De ervaring met ebikesets is super. Ze laten je netjes weten wanneer ze het verzonden hebben. Ik heb het naar een ophaalpunt laten verzenden en daar heb ik het netjes op kunnen halen. De accu met lader was super goed ingepakt.
Ontzettend snelle levering
Snelle en goede service
Prima ervaring; website duidelijk. Toch nog een vraagje via de mail, kreeg binnen een paar uur antwoord. Bestellen en betalen en 2 dagen later had ik mijn mooie accu in huis.
prima snel en conform afspraak
Heb een goede aankoop gedaan ' ben er tevreden met ebikesets.nl topie
Vakkundig en snelle levering
ebikesets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ebikesets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ebikesets.nl