Egbert Kruithof
- Gazelle Innergy Goud Compatible fietsaccu 36V 13Ah (468Wh) met lader
Simpel goed en snel geleverd
Snelle levering en goede kwailiteit
Prima ervaring
Bestelling een ramp (1u, volgende dag 45 min.). Klarna code niet ontvangen via SMS, na drie uur plots NEGEN voor alle pogingen. Visa betaling geweigerd wegens "veiligheidsrisico" maar pas nadat ik alle (mijn/(kaart) gegevens al ingaf. Mail hierover beantwoord, na bestelling bij 2de poging geen reactie meer. Past perfect, perfecte levering. Nieuwe batterij zelfs goedkoper dan revisie oude, nu heb ik er twee (voor korte en deze voor lange afstanden). Koppelstuk bijgevoegd maar ook een nieuwe batterijlader. Testen nu nog niet wegens te koud weer buiten. Batterij volledig leeg bij ontvangst (zelfs geen display oplichting, moet een batterij niet in opgeladen toestand bewaard worden ), pas na opladen batterij wel.
heel vriendelijk en behulpzaam toen ik een klein probleem had
~Snel, vriendelijk
Prima en zeer snelle service
Top en snel geleverd ondanks de kerst tijd
Blij dat ik een bedrijf vond dat Amslod onderdelen verkoopt
Prima en snelle service van Rianne
Snel leeg
Ondanks verkeerd besteldt product, denken ze mee naar een passende oplossing. Snelle reactie via mail en goeie service.
Prima ervaring. Vooraf chatcontact gehad over het product. Werd heel vriendelijk geholpen met een duidelijk antwoord. Snelle en goede levering.
Goede en snelle service top 👍
ebikesets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ebikesets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ebikesets.nl