Onno
Goede ervaring bij kopen van vervangende accu. Er is goed advies gegeven vooraf.
- Product of service:
- Accu voor brinckers fiets.
goede en snelle afhandeling
Snel en goede accu
Heb bij j dit bedrijf een Bafang accu besteld. Super snel binnenen voor een goede prijs.
Ben heel erg netjes en correct geholpen door Sjoerd aan de telefoon helaas was het niet de juiste accu heb ook zeer snel mijn geld retour gekregen.
Snel en goed geleverd
In één woord perfect
Wat men beschrijft krijgt men ook. Eerlijk bedrijf.
Prima!
Goede service
Perfect
Helemaal TOP! Accu past en heeft meer vermogen dan de oude. Het volste vertrouwen in het product en hoef hopelijk in de toekomst geen gebruik te maken van de garantie.
snelle levering
Een fijn bedrijf goede sevice zowel via de email als per telefoon
ebikesets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ebikesets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ebikesets.nl
Swynswei 2 M
9245 HE Nij Beets
goede en snelle afhandeling
Snel en goede accu
Snel en goed geleverd
In één woord perfect
Wat men beschrijft krijgt men ook. Eerlijk bedrijf.
Prima!
Goede service