7.9 /10

checkbox92% recommends EasyRent!

Maykel van Dam

Goede afstemming over aflevering van de auto, vriendelijk

StarStarStarEmpty starEmpty star

de auto was vies aan de buiten kant op verschillende plekken zat zwart vet. en op alle deuren zitten lijmresten van stickers ofzo iets

André

Makkelijk en snel geregeld

StarStarStarStarHalf star

Snelle en accurate (re)actie. Prettig zaken doen, binnen 2 dagen stond de auto paraat.

Ruald Ordelman

StarHalf starEmpty starEmpty starEmpty star

Niet goed. Kreeg een auto die veel te lage bandenspanning had en binnen 500km een olieservice beurt nodig had.

Rob - Zwolle

StarStarStarStarHalf star

Ze zijn klantvriendelijk en komen de afspraken na.

Theo de Wolff

Keurige en snelle afhandeling

StarStarStarHalf starEmpty star

prima, maar ik heb geen idee met wie ik contact zou moeten hebben. Ik vond het wel jammer dat er geen ruitenvloeistof meer in de auto zat. Ik weet niet of dit met de brandstof pas kan worden gekocht.

Carlo

StarStarStarStarHalf star

Helemaal top. Auto werd keurig op tijd bezorgd, was bijna hagelnieuw. En de auto was ook nog een luxere uitvoering.

StarStarStarEmpty starEmpty star

Goede en schone auto. Heel vervelend dat de auto uit Zwolle gehaald moest worden en niet bij huis werd afgeleverd.

Jean-Pierre van den Akker

StarStarStarStarStar

Er wordt snel, duidelijk en vriendelijk gereageerd. Ik heb dan ook een zeer positieve ervaring met Frank van der Waal. Hij heeft in deze casus meegedacht en op een prettige wijze alles opgelost.

Sander

Netjes afgeleverd en prettig contact

John Steevens

De Jongen die de auto kwam brengen was uiterlijk vriendelijk en netjes

Semih

StarStarStarStarHalf star

Uitstekende service! Ik had wat vergeten in de auto, daarna contact gehad met Bernard en hij heeft mijn spullen in de auto nog achteraf keurig netjes opgestuurd. Complimenten hiervoor!

Teun

StarStarStarStarEmpty star

Positief. De persoon die me de auto afgeleverd had was erg vriendelijk, en daarbij is het erg fijn dat dit thuis gebeurde. Ondanks dat de auto uit Zwolle moest komen is dit een + punt voor de service.

Published on

EasyRent collects company reviews at Feedback Company. The company collects reviews independently.

EasyRent has achieved the following results:

• checkAverage score: 7.9/10
  • check1117 collected reviews
  • checkFirst review written on 2 February 2021

EasyRent

Wie vooruit wil, moet meebewegen met de tijd. Daarom handelt EasyRent al 55 jaar naar de vraag van vandaag. Met onze flexibiliteit, eigentijdse service én brede aanbod van moderne auto’s sturen wij onze klanten áltijd met een passende mobiliteitsoplossing op weg. Wij noemen dit ook wel: EasyRijden, dat geruststellende gevoel dat je qua auto, voorwaarden en dienstverlening he-le-maal goed zit, bij EasyRent.

Steinfurtstraat 10

8028 PP Zwolle

Reliable and transparent

To provide an optimal customer experience, listening to your customers is essential. That is why we continuously measure experiences at Feedback Company. We ask the right question, to the right person, at the right time. Measuring experiences is key. Our research focuses on Customer Experience (CX), Product Experience (PX) en Employee Experience (EX).

Feedback Company collects feedback with verified data from its customers. The company is committed to fighting fake reviews and verifies the origin of the reviews.Click here for more information about Feedback Company’s review policy and how the review page is created.

Maykel van Dam

Goede afstemming over aflevering van de auto, vriendelijk

André

Makkelijk en snel geregeld

Ruald Ordelman

StarHalf starEmpty starEmpty starEmpty star

Rob - Zwolle

StarStarStarStarHalf star

Ze zijn klantvriendelijk en komen de afspraken na.

Theo de Wolff

Keurige en snelle afhandeling