Sector CSC (FIA) 1200030014
- Verbeterpunten of tips
- geen tips
- Beschrijf hier je ervaring
- wij zijn tevreden met de aanschaf van de Poly Voyager Focus 2 koptelefoons.
goede ondersteuning, flexibel en goed geprijsd.
Klantenservice is fantastisch. Website mag ietsjes beter.
Fijn product, prima service én snelle levering
Prima product en levering
Mooi product, snel geleverd.
Eenvoudig bestellen, snelle maar onhandige levering
Goede service
Reactie op vragen of advies gaat snel. Verstrekte informatie is volledig en duidelijk
Bureau standaard iPad.
Prima service & product is helpend met klachten
Super service
Prima ervaring, klantvriendelijk en snel in de behandeling en verzending.
Fijn te woord gestaan en goed geholpen
Goede service, snelle levering
Easy Ergonomics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Easy Ergonomics heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy Ergonomics
Hurksestraat 19
5652AH Eindhoven
goede ondersteuning, flexibel en goed geprijsd.
Klantenservice is fantastisch. Website mag ietsjes beter.
Fijn product, prima service én snelle levering
Prima product en levering
Mooi product, snel geleverd.
Eenvoudig bestellen, snelle maar onhandige levering
Goede service
Bureau standaard iPad.
Prima service & product is helpend met klachten
Super service
Prima ervaring, klantvriendelijk en snel in de behandeling en verzending.
Fijn te woord gestaan en goed geholpen
Goede service, snelle levering