9.2 /10

checkbox98% beveelt Easy2Send.nl aan!

Peter Huggins

Best delivery service I’ve used since brexit. Seamless and incredible efficient

Hilde Van Herreweghe

Super en correct

Steve

Netjes en op tijd geleverd door vriendelijke jongeman. Schilderij was stevig ingepakt.

Rudolf Smeets

Boek fantastisch verpakt. In 30 jaar tijd nog nooit zo'n verpakking meegemaakt. En stipte bezorging. In alles: Hulde!!

Fabrice

Perfect.

Katarzyna

Very good. Fast shipping and good packagind.

Husein

the package was very good

Ko Krijger

RP

SterSterLege sterLege sterLege ster

Duur en trage levering; Ter vergelijking: Sieraden gekocht bij Veiling Heritage. Verzendkosten 15 euro. Levering door Fedex 5 dagen na betaling. Nu sieraden gekocht bij Veiling Spengen. Verzendkosten Easy2send 42,35 euro. Levering uitbesteed aan Fedex en bezorgt 7 dagen na betaling. Items wel netjes verpakt en vriendelijke bezorger

Mark Thomas

Excellent thank you

Michael Blow

Very well packed and quickly sent, many thanks.

Bertie Weegerink

4 schilderijtjes van Veilinghuis

CraneSolutions - Ben Warnaar

We hadden einde dag een koerier naar Duitlsand nodig en de volgende dag naar ons afleveradres en Easy2Send kwam gelijk over de brug. Snelle service en goede communicatie. Top geregeld

b.nagtegaal

goed verpakt op tijd en vriendelijk af geleverd

Michael Smith dba Albion Antiques

Order No: 288596 Was excellent

Easy2Send.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Easy2Send.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 23 februari 2016

Easy2Send.nl

Wij zijn gespecialiseerd in snel transport. Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk transporten, we nemen het met passie op ons! Ook op het gebied van specialty freight & logistics. Zowel nationaal als internationaal. Vanuit een landelijk logistiek netwerk van koeriers kunnen we bijna direct ter plekke zijn om zendingen op te halen. Geef ons tussen een half uur en drie kwartier, om naar elke gewenste plek in Nederland te komen. Met elk gep

Zwaardstraat 16

Rudolf Smeets

Fabrice

Perfect.

Katarzyna

Very good. Fast shipping and good packagind.

Husein

the package was very good

Ko Krijger

RP

SterSterLege sterLege sterLege ster

Mark Thomas

Excellent thank you

Michael Blow

Very well packed and quickly sent, many thanks.

Bertie Weegerink

4 schilderijtjes van Veilinghuis