Lydie Bazijn
Klantvriendelijke, vlotte service
- Met welk kantoor heeft u gewerkt?
- Maldegem
81% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!
81% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!
Klantvriendelijke, vlotte service
Régularité, joignable facilement sauf le samedi! Volonté de bien faire.
Ingeval van afwijking van de dienstverlening van de vaste thuishulp kreeg ik steeds een directe vervanging, indien ik dat wenste
Ik ben zowel van de dienstverlening als van mijn poetshulp heel tevreden. Ook het betalings systeem voor de administratieve kosten dat aangerekend wordt per gebruikte dienstencheck en niet als vast bedrag per kwartaal vind aprecieer ik
Goede service, vriendelijk, opvolging!!
Un grand merci pour votre service d’aide-ménagère de qualité. Je tiens particulièrement à souligner votre écoute et votre disponibilité, qui permettent de répondre au mieux à mes demandes et à mes besoins. Votre professionnalisme fait toute la différence. Merci encore pour votre travail, votre accueil et votre engagement !
Wij zijn heel tevreden over over de dienst omwille van de goede communicatie en ook prima personeel
Omdat mijn poetsvrouw top is
Fijne samenwerking met lokaal kantoor
correcte ww
Het werk wordt correct uitgevoerd ,vooral met de mevrouw die regelmatig komt maar niet altijd door diegenen die in vervanging komen.
Goedemorgen communicatie
Poetshulp is correct soms wat moeilijk voor converseren in nederlands maar trekken onze plan
werken correct en zeer beleefd en aangenaam personeel
Goede samenwerking met het bureau!
Easy Life Dienstencheques verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy Life Dienstencheques
Draaiboomstraat 6
2160 Wommelgem
Klantvriendelijke, vlotte service
Régularité, joignable facilement sauf le samedi! Volonté de bien faire.
Goede service, vriendelijk, opvolging!!
Omdat mijn poetsvrouw top is
Fijne samenwerking met lokaal kantoor
correcte ww
Goedemorgen communicatie
werken correct en zeer beleefd en aangenaam personeel
Goede samenwerking met het bureau!
Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy Life Dienstencheques