Anny Allo-Catillon
Het werk wordt correct uitgevoerd ,vooral met de mevrouw die regelmatig komt maar niet altijd door diegenen die in vervanging komen.
- Met welk kantoor heeft u gewerkt?
- Easy life oostduinkerke
81% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!
81% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!
Goedemorgen communicatie
Poetshulp is correct soms wat moeilijk voor converseren in nederlands maar trekken onze plan
werken correct en zeer beleefd en aangenaam personeel
Goede samenwerking met het bureau!
Tof personeel en professionele samenwerking.
Het is een perfect georganiseerde poetsdienst. Ik krijg antwoord op mijn aanvraag binnen het uur of vlugger, het poetsen gebeurt ook altijd volgens de geplande regeling. Ik ben ook bijzonder tevreden van de mij aangeboden hulp, meestal dezelfde persoon, maar indien het iemand anders is, ben ik even tevreden. Van mijn kant tracht ik ook mijn tevredenheid over te brengen naar de organisatie en zo naar de poetshulp zelf.
Tevredenheid vooral; over kantoor en poetshulp.
wegens ziekte van een vaste werknemer is er steeds naar een oplossing gezocht om deze persoon te vervangen.Elke keer is er persoonlijk tel. contact opgenomen ter goedkeuring voor de vervanging.
Zeer tevreden over de klantendienst alsook over mijn poetshulp.
Goede communicatie en steeds probleem oplossend betrouwbare poetshulp
Correcte afhandeling (afwezigheden van mezelf of hulp enz.), zeer tevreden van helpsters!
Wanneer ik een aanvraag gedaan had, kreeg ik zeer snel antwoord. Duidelijke instructies en goede communicatie waardoor ik ook een goede poetshulp kreeg. Als ervaren coördinator in de schoonmaak weet ik hoe moeilijk sommige situaties zijn.
Mijn ervaring is zeer goed En bureau houd ook zeker rekening met jou wensen en luisteren naar jou .De poetshulp is zeer goed, werkt perfect.
Goeie communicatie
Easy Life Dienstencheques verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy Life Dienstencheques
Draaiboomstraat 6
2160 Wommelgem
Goedemorgen communicatie
werken correct en zeer beleefd en aangenaam personeel
Goede samenwerking met het bureau!
Tof personeel en professionele samenwerking.
Tevredenheid vooral; over kantoor en poetshulp.
Zeer tevreden over de klantendienst alsook over mijn poetshulp.
Goede communicatie en steeds probleem oplossend betrouwbare poetshulp
Goeie communicatie