7.5 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox80% beveelt Easy Life Dienstencheques aan!

Maxime Van der Eecken

Goede werkers en proper

In geel

Christel Bruynen

SterSterSterHalve sterLege ster

Uit mijn ervaring komt Easy Life de afspraken na. Toch wel beter telefonisch contact opnemen ipv mailverkeer. Ik heb ook een poetsdame die op tijd aanwezig is en haar job doet. Vertrouwen is wederzijds.

Easy Life Westmalle.

André Meersman

Omdat alles vlot verloop en een goede hulp hebben.

Dendermonde

Liberale mutualiteit

Jullie zijn altijd bereid mij te helpen

Mijn mutualiteit

Inge Geebelen

Jullie hebben uitstekende poetshulpen. Ik ben vooral aangenaam verrast door de jonge mannelijke werkkrachten!

Easylife Genk

DE KIMPE PEGGY

- vlotte communicatie met het kantoor - er wordt steeds vervanging voorzien bij afwezigheid van de vaste poetshulp

Aalst

Hilde

Goede communicatie

Westmalle

Lutgarde Leuckx

Goed poetshulp bureau locaal/regio gelegen. Heel tevreden over de poetshulp zelf, vriendelijk, beleefd en behulpzaam.

Easy Life, Dilbeek

Jozef van even

Zie vorige mail

Plus home service edegem

Rina Leemans

Steeds stipte opvolging en info (verlof, afwezigheid,vervanging,..)

Easylife Kontich

Van Leemput Ann

Correcte en vriendelijke dienstverlening!

Kontich, poetshulp Marina

Rita

erg tevreden over de flexibelheid mbt poetsbeurten maar vooral over mijn poetshulp

Mechelen

Easy Life Dienstencheques verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Easy Life Dienstencheques heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 13 januari 2015

Easy Life Dienstencheques

Easy Life Dienstencheques, opgericht in 2009 met een hoofdkantoor in Wommelgem, is een erkend bedrijf dat dienstencheques accepteert. Dankzij onze uitstekende service voor zowel klanten als werknemers, hebben we een sterke groei doorgemaakt. Vandaag de dag is Easy Life Dienstencheques een van de toonaangevende spelers op de markt van dienstencheques, met een uitgebreid netwerk van meer dan 46 kantoren verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. We worden ondersteund door meer dan 5500 huishoudhulpen en bedienen 35.000 tevreden klanten. Onze kernmissie, evenals die van de dienstencheques, is ‘werkgelegenheid creëren door de juiste mensen aan elkaar te koppelen’. Wij streven ernaar om u als klant te verbinden met de meest geschikte huishoudhulp, met blijvende aandacht voor een correcte dienstverlening en een eerlijke beloning voor onze werknemers.

Draaiboomstraat 6

Christel Bruynen

SterSterSterHalve sterLege ster

Easy Life Westmalle.

André Meersman

Omdat alles vlot verloop en een goede hulp hebben.

Dendermonde

Jozef van even

Zie vorige mail

Plus home service edegem

Rina Leemans

Steeds stipte opvolging en info (verlof, afwezigheid,vervanging,..)

Easylife Kontich

Van Leemput Ann

Correcte en vriendelijke dienstverlening!

Kontich, poetshulp Marina

Rita