Willem Hartgers
Erg duur... en jammer dat niet alle vorderingen volledig afgerond (kunnen) worden waardoor je als klant uiteindelijk voor alle kosten opdraai na de termijn van 111 dagen
- Sterke punten
- De algemene handeling en overzicht met klanten
De casus is snel opgepakt en met volharding tot een goed resultaat gebracht. Je mhoop dat hety nooit gebeurd maar als er toch noodzaakelijk is kan ik E-Legal incasso aanbevelen.
Een positieve ervaring met het incassobureau Mijn ervaring met dit incassobureau is positief. Wat het proces prettig maakte, was het online dossier. Dit systeem werkt snel en overzichtelijk, waardoor ik op elk moment inzicht had in de voortgang van mijn zaak. Documenten uploaden, berichten versturen en updates ontvangen ging moeiteloos en efficiënt. Daarnaast was de terugkoppeling professioneel en helder. Ik werd tijdig geïnformeerd over belangrijke stappen. Geen vakjargon, maar begrijpelijke taal en een oplossingsgerichte houding.
Goede ervaring met e-Legal! Fijne communicatie, afspraken worden netjes nagekomen en, het belangrijkst, er wordt resultaat behaald!
Alles verliep heel soepel: het is zeer makkelijk om een incasso in te dienen en bij enige vragen achteraf, is het telefonische contact goed en de expertise hoog. Dankzij E Legal is onze incasso binnen 13 dagen volledig betaald. Mochten wij opnieuw behoefte hebben aan een incassoservice, dan zullen we zeker weer contact opnemen met E Legal.
Vordering is netjes, professioneel en qua tijdslijnen heel goed aangepakt en opgelost. Wij zijn heel tevreden over de aanpak en behandeling van onze zaak.
Iets dat mij 6 maanden niet was gelukt, deed e-legal binnen een week.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van E-legal. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Ze hebben mijn zaak snel opgepakt en hielden mij goed op de hoogte van de voortgang. Alles is netjes volgens afspraak verlopen en binnen korte tijd was de vordering succesvol geïncasseerd.
Zeer snel mijn uitstaande bedrag teruggevorderd, waar ik zelf al ruim een jaar mee bezig bent geweest, is het door e-legal advocaten binnen 2 weken opgelost.
Senna Gorter heeft mij heel goed geholpen met het incasso proces top gedaan en snel gehandeld
Mevr. mr. P.A. (Pareshma) Duggal-Sukhai van E-Legal heeft binnen 27 dagen onze flinke vordering geïncasseerd, waar wij al ruim een jaar mee bezig waren.
Voor mij: geen mentale energie meer verliezen aan mogelijke wanbetalers. No-nonsense en RECHT doorzee, met je rug recht, gewoon krijgen waar je recht op hebt.
Mijn ervaring is heel goed geweest!
snelle, accurate actie.
In een korte tijd heeft Pareshma onze vordering weten te incasseren. Op een correcte en adequate manier is de vordering snel voldaan.
e-Legal incasso advocaten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
e-Legal incasso advocaten heeft de volgende resultaten bereikt:
e-Legal incasso advocaten
Prins Alexanderplein 9
3067 GC Rotterdam
Iets dat mij 6 maanden niet was gelukt, deed e-legal binnen een week.
Mijn ervaring is heel goed geweest!
snelle, accurate actie.
e-Legal incasso advocaten heeft de volgende resultaten bereikt: