Renate
Snelle verzending, waardoor mijn dochter last minute toch nog in een leuke outfit mee kon doen aan de bonte avond van de muziekvereniging. Helemaal top!! 😃👍🏼
92% beveelt e-Carnavalskleding.nl aan!
Wanneer je spreekt over goede communicatie en betrouwbaarheid, dan spreek je over carnavalkleding.nl Ik had een probleempje met de timing van de bestelling. Mijn mail werd zeer snel beantwoord met een geweldige oplossing. Binnen de kortste tijd is alles netjes afgehandeld en kan ik uitkijken naar de mooie accessoires die ik bestelde voor mijn kids Een dikke merci aan Marie-Jose!
Oorspronkelijk een aanvaring met het retourbeleid, maar na telefonisch contact op te hebben genomen, hebben ze initiatief getoond, het probleem opgelost en mijn aankoopbedrag aangeboden ter restitutie. Ik heb hier zelf wel actie voor moeten ondernemen, maar uiteindelijk blij dat het is opgelost.
hebiets bestelt betaald maar nets ontvangen
Mede dankzij deze mooie pakken voor een leuk prijsje de eerste prijs voor best verkleed gewonnen bij de dames avond.
Bestelling laat ontvangen. Bleek deze ipv 3 maar 2 items te bevatten en van de 2 ontvangen items ook nog 1 niet zoals afgebeeld op site en op verpakking. Contact opgenomen met klantenservice. Zeer onvriendelijk en konden niet meer dan 25% korting geven. Zelfs retourneren van verzendkosten was niet bespreekbaar. Eens maar nooit meer!
Snelle levering. Goede kwaliteit producten.
Snelle en goede levering, mooi verpakt in een hoes, alleen was het product niet helemaal wat ik er van had verwacht. Ik was op zoek naar een warme gekleurde bontjas voor buiten en het stond omschreven als warme jas, maar het bleek een dunne stof te zijn en te dun om deze met koud weer buiten te dragen. Verder een leuke jas, dus heb ik toch besloten om hem te houden, maar dan voor binnen.
Top service! Vragen worden gelijk beantwoord via de app. En mooie producten!
Super netjes en snel afgeleverd En zo'n leuke spulletjes en netjes verpakt
🤩 Geweldig! Ik had het skipak besteld en nu wil de hele groep hem!! Zo gaaf. Snelle verzending en top service!
Snelle levering, kwaliteit is goed voor de prijs die je er voor betaald
Erg goed. Bestellen was makkelijk. Ik kreeg ook meerdere producten te zien wat er op leek dus dat was handig. Snelle levering. Goed verpakt. Ik ben erg tevreden!
Prima, vlot , duidelijk en snel
Top levering, top bestelling, kwaliteit, over de verpakking gezwegen!! Deze was prachtig! Helemaal versierd, leuke extra’s! Net een cadeautje! Laat carnaval maar beginnen! Ik heb alvast een positieve vibe!
e-Carnavalskleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
e-Carnavalskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
e-Carnavalskleding.nl
Winkelveldstraat 20
5916NX Venlo
hebiets bestelt betaald maar nets ontvangen
Snelle levering. Goede kwaliteit producten.
Top service! Vragen worden gelijk beantwoord via de app. En mooie producten!
Super netjes en snel afgeleverd En zo'n leuke spulletjes en netjes verpakt
Snelle levering, kwaliteit is goed voor de prijs die je er voor betaald