8,3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt E-Flux by Road aan!

8,4/10

Angelo

Europa

Frank Prikanowski

De laadpas is oversl te gebruiken. De facturatie gaat vlot en correct

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat ontzettend fijn om te horen dat de laadpas overal zo goed te gebruiken is en dat de facturatie vlot en correct verloopt. We doen er alles aan om het laden én de administratie eromheen zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo goed bevalt. We wensen je nog veel laadgemak en hele fijne, veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

RDA Pronk

Duidelijk en overzichtelijk

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Wat fijn om te horen dat je ons platform en de overzichten als duidelijk en overzichtelijk ervaart. We doen er alles aan om het laden én de administratie zo eenvoudig en helder mogelijk te houden, dus het is super om te lezen dat dit zo goed bevalt. We wensen je nog veel laadgemak en hele fijne, veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Braaf Zandvoort

Makkelijk een factuur in mijn boekhouding, App is gemakkelijk

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat het verwerken van facturen in je boekhouding zo makkelijk verlopen is en dat je de app als prettig en eenvoudig ervaart. We doen ons best om onze producten en processen zo overzichtelijk mogelijk te maken, dus het is mooi om te zien dat dit bij jou goed werkt. We wensen je nog veel veilige, elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

EmEff Hospitality

Rondom blij en tevreden, steeds competente hulp mogen ontvangen, ècht een aanrader!!!

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Wat ontzettend fijn om te horen dat je rondom blij en tevreden bent, en dat je steeds zo goed en competent geholpen bent! Het is ons doel om onze klanten altijd de beste en snelste service te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo goed bevallen is en dat je ons aanraadt. We wensen je nog veel laadgemak en hele fijne, veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Arie Kraaijeveld

SterSterSterSterLege ster

Op zich positief maar de maandfactuur vind ik niet overzichtelijk. Bij Equans kreeg ik een specificatie met laadpaalID, Locatie, Periode, Soort kosten, Verbruik per sessie en specificatie van kosten per kWh excl. BTW, BTW-bedrag en totalen. Via een omweg is dit, afgezien van de kosten per kWh, wel te downloaden van jullie portaal (dus jullie hebben die info) dus waarom voor de gebruikersvriendelijkheid niet als specificatie op de factuur afgedrukt? Ik heb met Vera, jullie AI-assistent, hierover mailwisseling gehad maar het antwoord was erg onbevredigend.

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Wat vervelend om te horen dat het laadoverzicht op onze maandfactuur voor jou niet duidelijk is, en dat het contact met onze chatbot Vera hierin geen fijne oplossing gaf. Onze oprechte excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen heel goed dat het prettig is om alle details, zoals de laadlocatie en kosten per kWh, direct op de factuur te zien. De reden dat dit op de factuur zelf beknopter staat ingesteld heeft te maken met onze systeemopzet, maar we nemen je concrete suggestie over de specificaties uiteraard mee met ons productteam om te kijken hoe we dit gebruiksvriendelijker kunnen maken. Dank je wel voor je heldere feedback, en nogmaals excuses voor het ongemak! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Aldo Cafferata

Duidelijk in de communicatie.

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze duidelijke communicatie. Helder en transparant communiceren is voor ons ontzettend belangrijk, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo positief wordt ervaren. We wensen je nog veel laadgemak en hele fijne, veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Rob Clements

Prive auto met E-Flux kaart gekoppeld aan mijn zakelijke thuis laadpaal van E-Flux .. geen extra roaming kosten dus laden voor een goede prijs

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat ontzettend fijn om te horen dat het koppelen van je privéauto met de E-Flux kaart aan je zakelijke thuislaadpaal zo goed werkt! Geweldig dat je zo zonder extra roamingkosten kunt laden voor een goede prijs. Dit is precies het slimme laadgemak dat we onze klanten willen bieden. We wensen je nog heel veel fijne, voordelige en veilige elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

AA Liya Distributie -

Heel goed

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Wat ontzettend fijn om te lezen dat het laadproces heel goed bevalt! Een betrouwbare en zorgeloze laadervaring is precies waar we elke dag voor gaan, dus het is geweldig om te zien dat dit zo positief gewaardeerd wordt. We wensen je nog veel laadgemak en hele fijne, veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Jos de Wit

Snel geregeld en goede dekking

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat de aanvraag snel geregeld was en dat je tevreden bent over onze goede dekking. Dankzij ons uitgebreide netwerk kun je inderdaad bijna overal zorgeloos laden, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo goed bevallen is. We wensen je nog veel laadgemak en hele fijne, veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Krijtenberg

Snel geholpen bij vragen. Werkt makkelijk.

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je altijd snel wordt geholpen bij vragen en dat het product makkelijk werkt. Ons doel is om de service en het gebruik zo eenvoudig en snel mogelijk te houden, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo goed bevalt. We wensen je nog veel veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Taxi PTC

Erg tevreden

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Wat fijn om te horen dat je erg tevreden bent over onze service. We doen ons best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is leuk om te zien dat dit bij jou zo goed bevalt. We wensen je nog veel veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

S. Konings

Flexibel, overzichtelijk en transparant product. Goede service

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt voor het delen van je ervaring en je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat ons product als flexibel, overzichtelijk en transparant wordt ervaren! We doen er alles aan om het laden én onze service zo eenvoudig en helder mogelijk te houden, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo goed bij je bevalt. We wensen je nog veel veilige en elektrische kilometers toe! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Hans Albers

goed

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We doen ons best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is leuk om te zien dat dit bij jou goed is gelukt. Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Geantwoord op

De Kabath Vastgoedbeheer B.V.

Goed, zelf in het buitenland

Antwoord E-Flux by Road

Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Wat fijn om te horen dat je laadpas of app ook in het buitenland goed werkt en dat je tevreden bent! Met ons uitgebreide netwerk kun je gelukkig in een groot deel van Europa zorgeloos laden. We wensen je nog veel veilige en elektrische kilometers toe, ook over de grens! Vriendelijke groet, Maury Team E-Flux by Road

Geantwoord op

E-Flux by Road verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

E-Flux by Road heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,3/10
  • checkEerste review geschreven op 27 juli 2020

E-Flux by Road

E-Flux by Road is a product and part of Road B.V., providing a ready-to-go platform for businesses looking to efficiently manage EV charging infrastructure. E-Flux by Road offers a fully operational platform with built-in charge point management, automated billing, roaming network access, and driver support. Designed for businesses across sectors such as public charging networks, fleet operations, workplaces, and residential charging, E-Flux by Road simplifies EV charging management while ensuring seamless compatibility with multiple hardware manufacturers. EV drivers benefit from E-Flux’s charge card and mobile app, making it easy to locate charge points, manage transactions, and handle invoicing. With strategic partnerships in the eMobility industry, E-Flux by Road is committed to driving business growth while delivering a frictionless EV charging experience.

Joan Muyskenweg 37

Makkelijk een factuur in mijn boekhouding, App is gemakkelijk

EmEff Hospitality

Arie Kraaijeveld

Aldo Cafferata

Duidelijk in de communicatie.

Rob Clements

AA Liya Distributie -

Heel goed

Jos de Wit

Snel geregeld en goede dekking

Krijtenberg

Snel geholpen bij vragen. Werkt makkelijk.

Taxi PTC

Erg tevreden

S. Konings

Flexibel, overzichtelijk en transparant product. Goede service

Hans Albers

goed

Geantwoord op

De Kabath Vastgoedbeheer B.V.

Goed, zelf in het buitenland

E-Flux by Road heeft de volgende resultaten bereikt: