8.7 /10

checkbox92% beveelt e-Carnavalskleding.nl aan!

Henkjan

Pietenpakken

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Leuk dat je een beoordeling geplaatst hebt. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer. Een fijne Sinterklaasviering

Nathalie Meulenyzer

Alles correct opgelost

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Fijn dat we het samen op hebben kunnen lossen.

Diana

Super ervaring. Het was snel geleverd netjes verpakt en de kwaliteit van het product was beter dan verwacht.

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met ons, daar doen we ook ons uiterste best voor. Dankjewel voor deze beoordeling. We wensen je veel plezier met je bestelling.

anonymous

Goede snelle levering en goede kwaliteit producten!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering en producten. Dankjewel voor deze mooie beoordeling en tot een volgende keer.

anonymous

Goede communicatie, snel geleverd en super service!

Kim

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet de volgende dag in huis zoals beloofd, blijkbaar stond dit bij het afronden van de bestelling maar is wel een mooi lekkertje om op de website te zetten. Dus te laat, niet afgehaald, automatisch teruggestuurd en nu meer dan 8,- retourkosten betalen terwijl ik de bestelling niet eens in mijn handen heb gehad!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Wij vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Bij ieder product op de website staat een levertijd. Wij hebben meer dan 30.000 artikelen die bijna allemaal direct leverbaar zijn. Als er een iets langere levertijd is voor een item, dan staat dat bij het product vermeld. Dit staat duidelijk vermeld. Daarbij wordt het ook nog eens bij het afrekenen getoond bij de gekozen verzendmethode. Bij jouw bestelling heb je gekozen voor de optie: PostNL Servicepunt (leverdatum 25 oktober). Het pakket lag op 25 oktober klaar bij het PostNL punt. De levering heeft dus correct plaatsgevonden. Doordat het pakket niet wordt afgehaald worden er door PostNL retourkosten in rekening gebracht. Als webwinkel moeten wij wettelijk 1x verzendkosten dragen indien een bestelling compleet retour komt. De kosten voor het retour sturen komen voor rekening van de klant. Wij hebben jou dan ook de verzendkosten van de heenzending teruggeboekt en alleen de kosten die PostNL aan ons doorberekend voor het niet afhalen / retour sturen van het pakket aan je doorberekend.

Markus

Erg Plesant

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de leuke beoordeling.

Hans

SterSterSterLege sterLege ster

Helaas een afwijkende bedrukking dan het artikel dat ik in de webshop heb besteld. Het voldoet, maar is wel vreemd!

Benny

SterSterSterSterLege ster

"De keuze is reuze" Mooi, gevarieerd en uitgebreid online aanbod van artikelen. De artikelen kennen een goede kwaliteit. Ik heb er nu al 2 keer besteld en zal dit bij een volgend feestje zeer waarschijnlijk weer opnieuw bij hun doen. De reden dat ik 4 sterren geef in plaats van 5; Ik had gekozen voor afhalen op locatie. Ik werd prima op de hoogte gebracht van de stand van zaken betreffende mijn artikelen, maar ik heb uiteindelijk geen mail gehad dat ik ze kon ophalen. Ik heb op zondag besteld en maandagmiddag zelf even contact gezocht waarbij ik de bevestiging kreeg dat de artikelen klaar lagen

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hoi Benny, Dankjewel voor je mooie review en je vertrouwen — super dat je al twee keer bij ons hebt besteld en blij bent met het gevarieerde aanbod en de kwaliteit! 🎉 Sorry dat je geen aparte afhaalmail hebt ontvangen. Dat had je natuurlijk wel mogen verwachten. We gaan uitzoeken waarom die melding niet is verzonden en nemen dit mee om onze afhaalcommunicatie te verbeteren. Hoogstwaarschijnlijk ligt dit bij onze vervoerder PostNL. Wij zullen deze casus ook anoniem meenemen zodat de communicatie er alleen maar beter van wordt. Bedankt dat je zelf even contact hebt opgenomen; fijn dat je bestelling toen gelijk klaarstond. Heb je dit nog eens, of twijfel je of je order al klaar ligt? Stuur ons gerust een berichtje of bel even. We checken het direct voor je. Hopelijk tot het volgende feestje! Groet, Team e-Carnavalskleding.nl

Goede service en snel binnen

Maartje

Lekker vlot bezorgd

Leuke dingen voor je feestje

Dirkje

SterSterSterSterLege ster

Ik had gestreepte panty.s Stond op one size..voor volwassenen Tot mijn spijt krijg ik ze niet aan Broekje komt tot mijn billen.

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hoi Dirkje, Wat jammer dat de panty niet goed past! We gaan dit bekijken en waar nodig aanpassen bij het product. e-Carnavalskleding.nl

anonymous

Binnen 1 dag geleverd en goede kwaliteit!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Wat leuk dat je zo blij bent met de levering en de kwaliteit. Hier doen we ons uiterste best voor. Dankjewel voor de beoordeling.

Super! Great quality!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de leuke beoordeling. Wellicht tot een volgende keer.

Geantwoord op

e-Carnavalskleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

e-Carnavalskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 11 maart 2021

e-Carnavalskleding.nl

Als u op zoek bent naar carnaval kostuums of andere feestkleding, bent u bij e-Carnavalskleding.nl aan het goede adres. Wij bieden u een ruim assortiment. Alle kleding is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame stoffen. Wij verkopen niet alleen dames carnavalskleding en heren carnavalskleding, maar ook voor baby’s en kinderen carnavalskleding.

Winkelveldstraat 20

5916NX Venlo

Henkjan

Pietenpakken

Nathalie Meulenyzer

Alles correct opgelost

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Fijn dat we het samen op hebben kunnen lossen.

Diana

anonymous

Goede snelle levering en goede kwaliteit producten!

anonymous

Goede communicatie, snel geleverd en super service!

Kim

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Markus

Erg Plesant

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de leuke beoordeling.

Hans

Lekker vlot bezorgd

Leuke dingen voor je feestje

Dirkje

anonymous

Binnen 1 dag geleverd en goede kwaliteit!

Super! Great quality!

Antwoord e-Carnavalskleding.nl

Hartelijk dank voor de leuke beoordeling. Wellicht tot een volgende keer.

e-Carnavalskleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10