Frans
- Land
- Italie
Veel producten en goed verzorgd
Duidelijk, goede producten en levering.
Top!
Het bedrijf ia niks mee, de hoje korsten voor producten + verpakking En verzendkosten die zijn heel hoig. Ik bestel het 1 keer En niet meer En dit omdat we het al 10 jaar niet meer aten
Snelle en goed verpakte levering van mijn bestelling.
Amazing
Service gericht goed bereikbaar
Goede services en alles keurig verpakt. Alleen de prijzen zijn wel erg hoog 😅
Goede ervaringen mee. Wel duur, maar prima klantenservice.
Kwam perfect aan ...bezorg service SEUR alleen slecht lig niet aan jullie hoor van de bewoners dat het echt gehaat word hier
Snel en betrouwbaar
Gute Qualität, zuverlässige Lieferung.
Dutchshopper heeft onze Kerst gemaakt dit jaar! Zeer snel en accuraat geleverd en alles keurig ingepakt!
Gaarne naar de uiterste verbruiksdatum kijken bij de kaas. Heb kaas de 17.12.2025 ontvangen met verbruiksdatum 20.12.2025. Jammer want hij krijgt al schimmel.
Er was een klein probleem met de verpakking, maar het is netjes opgelost.
Dutchshopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dutchshopper heeft de volgende resultaten bereikt:
Veel producten en goed verzorgd
Duidelijk, goede producten en levering.
Top!
Snelle en goed verpakte levering van mijn bestelling.
Amazing
Service gericht goed bereikbaar
Goede services en alles keurig verpakt. Alleen de prijzen zijn wel erg hoog 😅
Goede ervaringen mee. Wel duur, maar prima klantenservice.
Snel en betrouwbaar
Gute Qualität, zuverlässige Lieferung.
Er was een klein probleem met de verpakking, maar het is netjes opgelost.
Dutchshopper heeft de volgende resultaten bereikt: