pim huesken
- Land
- Hongarije
goed
Sneller levering zonder problemen, alleen de verzendkosten vallen beetje duur uit.
Goed! Alle sinterklaas lekkers mooi op tijd binnen!
Heel goed verpakt en de hele bestelling is aangekomen in een keer. Een zwaar pakket maar de personne die het leverde, heeft mijn doos tot in huis gedragen.Top👍
snelle bezorging
Brinta besteld en gekregen
Precies zoals afgesproken afgeleverd. Bovendien was bij de bestelling 2 koelboxen besteld en betaald. Bleek bij levering 1 koelbox nodig te zijn en kreeg ik zelfs voor aflevering ...t bedrag van de 2 e koelbox terug gestort. Complimenten hiervoor
De produkten zijn op tijd geleverd maar ik ben teleur gesteld over de consumptie datum van de banketbakkers staaf die tot 9 november was. Moest ik dus direkt eten.
Super
Excellent, fast service!
Très bien reçue, dans les temps. Je recommande cette entreprise
Ruime keuze aan nederlandse producten Een dag na mijn bestelling kwam er een actie van produkten die ik die dag ervoor besteld had. Na mailcontact werd binnen enkele dagen het verschil van normale prijs en aktieprijs teruggeboekt; erg attent!
Erg prijzig. Yfood drankjes van 7,50 euro zijn bij Jumbo 3 euro in de aanbieding en normaal 4,39 euro
Beetje duur voor het rest alles goed
Alles was perfect
Dutchshopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dutchshopper heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Goed! Alle sinterklaas lekkers mooi op tijd binnen!
snelle bezorging
Brinta besteld en gekregen