Johannes Slijpen
- Duitsland
- Product of service:
- Frikadellen, Kroketten en bamischeiven
Alles okay
Prijzen hoog en het duurt lang voordat het pakket vanuit Nederland verstuurd wordt. Transportkosten ook hoog, ook als je weinig besteld betaal je hetzelfde bedrag
Alles prima!! Het was super lekker om stroopwafels en gevulde koeken te kunnen eten na bijna twintig jaren! Ik was tevreden met mijn bestel. Super leuk berichtdienst ook. Misschien zou de website meer up-to-date zijn omdat sommige produkten niet meer beschikbaar waren terwijl ik in mijn winkelwagen ze kon toevoegen en ik terugbetaald was. Maar ik zal zeker weer hier kopen!👍🏻😊
Snelle levering meestal
Prima alleen 3-4 Dagen klopt.niet
Alles lief reibungslos ab, leider hat der Versand etwas länger gedauert aber da wir die Sachen nicht dringend brauchen war das ok. Eine große Auswahl an Produkten!
Fantastisch, Snelle levering, alles keurig verpakt ,nette prijzen.
Goed, fijne online winkel
Correcte levering
De verzending was snel en goed. Alleen het bedrag voor verzending is hoog.
Top en op tijd
Groot assortiment, al zijn de prijzen aan de hoge kant.
Snelle levering, diepvries nog goed bevroren
Wonderlik, goeie bestelling, vinnige aflewer, sal weer bestel. Als goed.
Vlotte bezorging
Dutchshopper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dutchshopper heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering meestal
Prima alleen 3-4 Dagen klopt.niet
Fantastisch, Snelle levering, alles keurig verpakt ,nette prijzen.
Goed, fijne online winkel
Correcte levering
De verzending was snel en goed. Alleen het bedrag voor verzending is hoog.
Top en op tijd
Groot assortiment, al zijn de prijzen aan de hoge kant.
Snelle levering, diepvries nog goed bevroren
Wonderlik, goeie bestelling, vinnige aflewer, sal weer bestel. Als goed.
Vlotte bezorging
Dutchshopper heeft de volgende resultaten bereikt: