FEM
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
goed, snelle reactie
Al jaren doe ik heel prettig en vertrouwd zaken met Dutchlease, met dezelfde contactpersoon, nooit gedoe en als er een keer een issue is wordt het altijd pragmatisch opgelost.
Prima lease bedrijf, goed te bereiken en fleixbel
Erg goed
Weinig klachten van berijders dus top voor mij ;) Super contact met contactpersoon
Fantastisch , zoals ook al doorgegeven bij de views op de homepage. De afspraken en informatie worden heel duidelijk gedeeld. De communicatie is snel , duidelijk met daarbij een zeer goede sfeer.
Snelle reactie op vragen. Goede service bij opvragen van informatie.
No nonsense leasemaatschappij. Korte lijntjes, prettig contact en hebben zich maximaal ingezet om mijn leaseauto binnen 2 weken te kunnen leveren. Daarnaast bieden ze ook nog een zeer scherp leasetarief, vergeleken met anderen.
Wij zijn overgegaan naar Dutchlease . Wat een verademing zeer goede communicatie, duidelijk, snel en super vriendelijk.
de telefonische afhandeling is geweldig
Adequate behandeling van aanvraag tot levering. Ook na de levering blijft de aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
Fijne en persoonlijk betrokken partner.
Snelle afhandeling qua communicatie en offerte/orderafhandeling, dit heb ik als prettig ervaren. Het (nog steeds) niet werken van de app, is vervelend en hoort niet bij een organisatie zoals DutchLease.
DutchLease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DutchLease heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima lease bedrijf, goed te bereiken en fleixbel
Erg goed
Snelle reactie op vragen. Goede service bij opvragen van informatie.
de telefonische afhandeling is geweldig
Fijne en persoonlijk betrokken partner.
DutchLease heeft de volgende resultaten bereikt: