Julian

Erg aangenaam! Wel onduidelijk met aan leveren, duurde me 2 uur voordat mijn bestand eindelijk werd goedgekeurd. Verder erg goed en duidelijk!

Veel keuzes voor fotoboek, veel papierkeuzes. Normale levering. Helemaal niet duur!

Johannes Fontanus College

Alles is mooi aangekomen en het bestellen zelf was ook een eenvoudige procedure. We kregen ook snel antwoord op mails. Echter was de communicatie via e-mail soms niet het meest uitgebreid, we... Alles is mooi aangekomen en het bestellen zelf was ook een eenvoudige procedure. We kregen ook snel antwoord op mails. Echter was de communicatie via e-mail soms niet het meest uitgebreid, we moesten vaak zelf enkele dingen nog terugvragen die elders standaard in de antwoord-mails worden vermeld. Zoals bijvoorbeeld wat een aanpassing (achteraf) van de bestelling inhoudt voor de leveringstijd van de proefdruk en wanneer we een terugbetaling kunnen verwachten.

We konden vlekkeloos het aantal exemplaren aanpassen, wat heel fijn is.

Angelique

Overzichtelijke site en snel geleverd

Snellen levering die er netjes uitziet

Veda

Drie hardcover boeken besteld wat erg gemakkelijk ging

- duidelijke uitleg over layout
- snelle klantenservice
- snelle bezorging

Kaatje Leen

Ik liet een fotoboek afdrukken bij drukwerknodig. Het laten kloppen van de afmetingen was moeilijk. Toen ik hulp vroeg in de chatbox was de medewerker zeer onvriendelijk. Het leek alsof hij niet wou... Ik liet een fotoboek afdrukken bij drukwerknodig. Het laten kloppen van de afmetingen was moeilijk. Toen ik hulp vroeg in de chatbox was de medewerker zeer onvriendelijk. Het leek alsof hij niet wou helpen. Uiteindelijk heb ik het zelf gevonden. Toen het boek geleverd werd was ik zeer blij. Het is kwaliteitsvol en de kleuren blijven even mooi.

Kwaliteit
Kleurbehoud

Jade

Top!

Snel reactie, snel geleverd en kwaliteit is top!

De Berg, Onderwijs entrea lindenhout

Heel fijne service!

Fijn service, vriendelijk, behulpzaam en vlot!

Marjolijne

Mooi resultaat, wel wat langer durende levering dan wat wordt aangegeven op de site.

Goedkoop

Sebastiaan Vonk

Ik wil heel graag een groot compliment uitdelen aan jullie. Ik heb bij jullie het jaarboek voor mijn studievereniging besteld en iedereen was super tevreden. Ik vond de kwaliteit echt super en ik... Ik wil heel graag een groot compliment uitdelen aan jullie. Ik heb bij jullie het jaarboek voor mijn studievereniging besteld en iedereen was super tevreden. Ik vond de kwaliteit echt super en ik ben door jullie medewerkers heel goed geholpen toen ik vragen had. Heel erg bedankt voor de goede service!!

Prachtige kwaliteit en goede klantenservice

Gecko

Goed en overzichtelijk