S. Faber
- Sterke punten
- Gratis proefdruk, snelle respons op vragen, voordelig.
- Afgenomen dienst
- Softcover
Snelle en professionele service.
Goede kwaliteit van de boeken en erg blij met de gratis proefdruk en goede service. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.
Hoge kwaliteitsdrukwerk, geweldige service en deskundigheid
Ik heb een bestelling geplaatst, maar de drukkwaliteit en het papier waren echt slecht. Dit had ik net zo goed met een gewone printer kunnen doen. Nu heb ik een tweede bestelling geplaatst voor een hogere prijs, en ik hoop dat ik deze keer geen nare verrassing krijg en geen spijt krijg dat ik voor jullie heb gekozen. Maar op dit moment ben ik niet tevreden.
Zeer goede kwaliteit, hele snelle levering. Bijna uitstekende ervaring. Enige verbeterpunt zou wat mij betreft zijn om vooraf een goede digitale preview te kunnen zien van de het boekwerk.
Niet geheel tevreden over levering en kwaliteit. Tweede keer dat een bestelling te laat werd geleverd. De hardcovers zien er prima uit, maar niet goed gecentreerd, dus de rug staat niet netjes in het midden geplaatst. De cover is niet strak geplakt bij de verbinding tussen rug en omslag, waardoor er lucht in lijkt te zitten. En waarschijnlijk te korte of niet goede droogtijd, want cover trekt krom. Waarschijnlijk een haastklus geweest, want toen ik de dag voor levering contact opnam moest het nog in productie genomen worden, want ze hadden toch tot 23:00 om het bij de vervoerder aan te leveren. Wat dus uiteindelijk niet gelukt is. Dit was waarschijnlijk wel de laatste keer dat ik dit bedrijf gebruik voor kleine oplages.
Goede service
Dik tevreden!
Ik heb hier nu twee keer een fotoboek besteld en de eerste keer ging dit uitstekend. De tweede keer had ik zelf een foutje gemaakt en was het boek twee keer niet goed gedrukt en beschadigd geleverd door de bezorgdienst. Dit is uiteraard snel en goed opgelost door Drukwerknodig. Ik mocht de bestanden nog aanpassen en met een voucher het boek opnieuw bestellen. Het duurde even maar ik ben er uiteindelijk erg blij mee!! :)
De kaarten die wij gemaakt en besteld (ordernummer 1285100) hebben waren precies zoals we gehoopt en in gedachte hadden. Daarnaast snelle levering. Zeer positieve ervaring
Prima kwaliteit, wel wat later gekregen als de bedoeling was
Ietwat chaotische communicatie, ook deels mijn fout, maar uiteindelijk kwam het nog nét op tijd goed. Als het niet direct soepel loopt omdat er bijv. met de bestanden iets niet klopt, moet je er wel zelf echt bóvenop gaan zitten wil er voortgang in zitten. Ik weet iig wat ik volgende keer zelf anders moet doen om te zorgen dat het vlotter verloopt, maar ben wel blij met het eindresultaat.
Aanstaande maandag heb ik mijn eindexamenpresentatie. Vorige week heb ik naar de klantenservice gebeld om te vragen wanneer ik het uiterlijk met spoed moest bestellen zodat het op vrijdag (vandaag) geleverd zou worden. Op die manier zou postnl een dag uitloop hebben voor de levering, omdat we allemaal weten dat dat vaak ook niet in 1 dag goed gaat. Maandag voor 12 uur werd me verteld. Ik heb het hele weekend doorgewerkt en zondag op maandag nacht doorgehaald en uiteindelijk het boek (waarvan ik er ook nog minstens 4 moest bestellen terwijl ik er maar 1 nodig had....) om half 5 in de ochtend besteld, met extra spoedkosten. De bestelling werd bevestigd met als verwachte leverdatum vrijdag 13 juni. Nou gelukkig! Toch nog op tijd gelukt. DACHT IK. Vervolgens heb ik niets meer gehoord. Gisteravond viel het me op dat ik dus ook nog geen verzendbevestiging had gekregen. Vanochtend heb ik meteen om 8:00 gebeld. De productie was vertraagd en ik had nog geen e-mail erover ontvangen omdat ze die net was begonnen te schrijven. De spoedkosten zal ik terugkrijgen en het zag ernaar uit dat mijn bestelling vandaag gewoon nog op de post zou gaan. Het is inmiddels 17:55 en ik heb wederom niets meer gehoord. De status van mijn bestelling is volgens de website van drukwerknodig nog steeds "productie". Nu heb ik dus voor niets een prijzige bestelling gedaan, want het gaat nu zeker niet meer op tijd aankomen voor mijn presentatie. Hartelijk bedankt.
Goede kwaliteit!
Prachtige almanakken afgedrukt
Drukwerknodig verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Drukwerknodig heeft de volgende resultaten bereikt:
Drukwerknodig