8.8 /10

checkbox95% beveelt Drukwerknodig aan!

InDeRoos

SterSterSterHalve sterLege ster

Ietwat chaotische communicatie, ook deels mijn fout, maar uiteindelijk kwam het nog nét op tijd goed. Als het niet direct soepel loopt omdat er bijv. met de bestanden iets niet klopt, moet je er wel zelf echt bóvenop gaan zitten wil er voortgang in zitten. Ik weet iig wat ik volgende keer zelf anders moet doen om te zorgen dat het vlotter verloopt, maar ben wel blij met het eindresultaat.

Met je meedenken, mits je daar enigszins voor op je strepen gaat staan. Erg vriendelijke service, kwaliteit van de spullen is echt héél netjes voor betaalbare prijs. Ik durf 't nog wel een keer aan met nu meer voorkennis van hoe het proces verloopt.
Hardcover, softcover, forex

ian

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Aanstaande maandag heb ik mijn eindexamenpresentatie. Vorige week heb ik naar de klantenservice gebeld om te vragen wanneer ik het uiterlijk met spoed moest bestellen zodat het op vrijdag (vandaag) geleverd zou worden. Op die manier zou postnl een dag uitloop hebben voor de levering, omdat we allemaal weten dat dat vaak ook niet in 1 dag goed gaat. Maandag voor 12 uur werd me verteld. Ik heb het hele weekend doorgewerkt en zondag op maandag nacht doorgehaald en uiteindelijk het boek (waarvan ik er ook nog minstens 4 moest bestellen terwijl ik er maar 1 nodig had....) om half 5 in de ochtend besteld, met extra spoedkosten. De bestelling werd bevestigd met als verwachte leverdatum vrijdag 13 juni. Nou gelukkig! Toch nog op tijd gelukt. DACHT IK. Vervolgens heb ik niets meer gehoord. Gisteravond viel het me op dat ik dus ook nog geen verzendbevestiging had gekregen. Vanochtend heb ik meteen om 8:00 gebeld. De productie was vertraagd en ik had nog geen e-mail erover ontvangen omdat ze die net was begonnen te schrijven. De spoedkosten zal ik terugkrijgen en het zag ernaar uit dat mijn bestelling vandaag gewoon nog op de post zou gaan. Het is inmiddels 17:55 en ik heb wederom niets meer gehoord. De status van mijn bestelling is volgens de website van drukwerknodig nog steeds "productie". Nu heb ik dus voor niets een prijzige bestelling gedaan, want het gaat nu zeker niet meer op tijd aankomen voor mijn presentatie. Hartelijk bedankt.

veel keus aan producten...
Afgenomen dienst
hardcover boek met bedrukte schutbladen (minstens 4 stuks terwijl ik er maar 1 nodig had)

Ilse Wanner Photography

Goede kwaliteit!

Duidelijke uitleg over hoe je het boek moet aanleveren. Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Shaquille de Wij

Prachtige almanakken afgedrukt

Snelle levertijden, goed geadviseerd en een prachtig eindresultaat.
Hardcover boek

Sam

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik heb een proefdruk besteld voor onze almanak, binnen 2 weken begint het boek uit elkaar te vallen...

Drukwerk heeft ons goede feedback gegeven voor dat wij een eerste druk hebben besteld.

Antwoord Drukwerknodig

Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review, we stellen het op prijs dat u hiervoor de tijd heeft genomen. Wat jammer om te lezen dat het boek uit elkaar begint te vallen, dat is zeker niet de bedoeling. We hebben u een mail gestuurd op het bij ons bekende mailadres waarin we een oplossing aanbieden. We hopen dat u hiervoor open staat. Met vriendelijke groet, Team Drukwerknodig

Geantwoord op

Art

Beste verpakking
Foto in lijst

CoRunning

Ik ben superblij met het resultaat van mijn bestelling bij Drukwerknodig. Mooie kwaliteit, snelle levering en een klantenservice die echt met je meedenkt. Fijn om zo geholpen te worden!

Mooie materialen en een fijne klantenservice.
Hardcover Wire-o

Theo

kwaliteit, snelheid en prijs

Camps

Uitstekend

Vlotte communicatie via chat of mail. Correcte behandeling van moeilijk drukwerk. Mooie kwaliteit... kortom professioneel....

Sarine

Snelle levering en alles goed op de site aangegeven.

Duidelijk uitleg welke keuze je moet nemen voor welk doeleinde

Tara

Geweldig!

Goede bereikbaarheid, vriendelijke communicatie: al met al echt super geholpen. Een aanrader!
Fotoboek

Heb gevouwen wenskaarten naar eigen ontwerp besteld. Gebruiksvriendelijke website, snelle en correcte afhandeling van bestelling. Volgende dag na bestelling geleverd. Top.

Zie boven.
Gevouwen kaart

volle-kracht

goed

sneller dan beloofd en goedkoop
dibond foto

Ronald Bakkum

Heel erg goede ervaring. Ik heb een boek in eigen beheer laten drukken. Handige website, behulpzame klantenservice, goede prijzen, mooi assortiment. Bij vragen werd en constructief gereageerd.

Assortiment, klantenservice, prijzen
Softcover

FlexFeet

Snelle levering, en uitstekende kwaliteit

Goede service en advies
Hardcover

Drukwerknodig verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Drukwerknodig heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 22 januari 2015

Drukwerknodig

Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen productie centrum. Al meer dan 25 jaar verzorgen we reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland.

Osloweg 75

9723 BJ Groningen

InDeRoos

SterSterSterHalve sterLege ster

Hardcover, softcover, forex

ian

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

veel keus aan producten...

Ilse Wanner Photography

Goede kwaliteit!

Shaquille de Wij

Prachtige almanakken afgedrukt

Snelle levertijden, goed geadviseerd en een prachtig eindresultaat.
Hardcover boek

Art

Beste verpakking
Foto in lijst

CoRunning

Mooie materialen en een fijne klantenservice.
Hardcover Wire-o

Theo

kwaliteit, snelheid en prijs

Camps

Uitstekend

Sarine

Snelle levering en alles goed op de site aangegeven.

Duidelijk uitleg welke keuze je moet nemen voor welk doeleinde

Tara