Shanthi
- Sterke punten
- Communicatie, kwaliteit, en bij een “klacht” (beschadigd fotoboek) erg oplossingsgericht.
- Afgenomen dienst
- Hardcover
Heel goed!
Heel goede ervaring gehad bij meerdere bestellingen, mooie producten en altijd goed geholpen door de klantenservice!
Geweldige kwaliteit, het bewerken en af laten drukken vond ik wel wat lastig
Ik heb nu meerdere keren bij dit bedrijf iets besteld en het is altijd een super ervaring, maar vooral deze keer! Er was een fout met mijn bestelling, binnen enkele ogenblikken een reactie van een medewerker en die heeft mij super goed en snel geholpen zonder enige moeite. Probleem is super opgelost!
Prima levering zoals afgesproken
Meerdere fotoboeken besteld en gaat altijd goed! Communicatie met het bedrijf is ook top!
Lees goed de aanleverspecificaties!! Ik had hiermee een foutje gemaakt waardoor het boek niet juist binnenkwam. Hierover gebeld met de klantenservice gebeld en ben super goed geholpen. Samen naar een oplossing gekeken waardoor ik niet het volledige bedrag moest betalen voor een nieuw boek. Mocht er een functie in kunnen komen dat je van te voren al een voorbeeld te zien krijgt van hoe het boek er uiteindelijk uit komt te zien, kan je dit voorkomen. Over het algemeen super fijn geholpen dus!!
Uitstekende service, perfecte kwaliteit voor een prettige prijs, goede kwaliteitsbewakig en snelle levering. *****
Van creeeren tot leveren perfect
Super goed bedrijf
Top!
Goede service
Zeer goed, aardige mensen en goeie service
Ik heb een heel mooi boek besteld. Was supper. Ziet er mooi uit ga er zeker nog een keer bestellen voor een aantal boeken. Het enige waar ik een beetje moeite mee had was het controleren op beide bestanden er goed in zaten. Kon ik toen ze waren geüpload niet makkelijk terug vinden. Aangezien ik het boek niet gelijk had besteld. Misschien een puntje om naar te kijken. Dat het zichtbaar makkelijk te vinden is dat ze bestanden die nodig zijn goed in het overzicht staan. (Mocht dit er al zijn misschien heb ik het dan niet goed gezien).
Prima, snelle levering
Drukwerknodig verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Drukwerknodig heeft de volgende resultaten bereikt:
Drukwerknodig