Robbert Gras
Bevalt goed
Zeer goed
Slaap er heerlijk van.
werkt voor mij goed
Al heel veel geprobeerd maar het droomsap is het enigste dat mij helpt om te slapen. Ik ben er heel tevreden van.
Ik slaap er beter mee.
af en toe nog een slechte nacht , maar sinds ik droomsap gebruik is slapen weer een plezier. Mij helpt het echt om weer flink wat uren achter elkaar te slapen.
Heb het 2 avonden geprobeerd. Geen werking ondervonden. Alleen maagklachten. Dus maar gestopt.
Heel erg blij mee! Top product
Ik ben zeer tevreden over Droomsap. Ik val er makkelijker door in slaap, zonder bijwerkingen.
Werkt goed,slaap heerlijk
no stress werkt perfect. droomsap soms iets minder. maar meestal goed
Ik heb Amish Origins gekocht voor mijn rusteloze benen (RLS). Ik werd er vaak wakker van 's nachts. De RLS vloeit bij mij voort uit de diabetes: ik krijg een sterke reactie van in mijn benen op het gebruik van suiker. Als ik wakker wordt, wrijf ik mijn onderbenen in en na enkele minuten is het probleem voorbij. En daarna weer heerlijk slapen 😴. Echt geweldig!!
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel