Ockje de Mol
- Product of service:
- Droomsap
Uitstekend product; heel tevreden mee dus geen klachten
Ik neem elke avond Droomsap voor het slapen gaan. Ik ben een lichte slapen en droomsap helpt mij om dieper in slaap te komen. Kan niet meer zonder.
Help bij mij heel goed
Fantastisch, gebruik het elke avond
Heel goed ik doe maar 4 weken met 100ml ?
Ik heb droomsap geprobeerd ivm het slechte slapen, maar het werkt als een tiet!!
Met Droomsap weet je zeker dat je heerlijk kan slapen
Slaap er goed van in en als ik wakker wordt slaap ik sneller door.
Ik slaap er heerlijk mee. Geen bijwerkingen en het maakt me blij. Een grote wens zou wel zijn, dat ik het in een winkel of zoiets zou kunnen kopen.
Eindelijk slapen heerlijk product
Ik heb er baat bij
Ik slaap weer beter.
Ben erg tevreden
Slaap weer goed
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Help bij mij heel goed
Fantastisch, gebruik het elke avond
Heel goed ik doe maar 4 weken met 100ml ?
Met Droomsap weet je zeker dat je heerlijk kan slapen
Slaap er goed van in en als ik wakker wordt slaap ik sneller door.
Eindelijk slapen heerlijk product
Ik heb er baat bij