Harald Schulz
Slecht slapen
Werkt prima, beter dan medicatie mrt bijwerkingen
Werkt prima
Ben zeer tevreden dit is het enige waar ik van Jan slapen
Ik gebruik DroomSap alleen als ik een aantal nachten slecht heb geslapen en ik graag weer een hele nacht door willen kunnen slapen. DroomSap helpt daar echt bij. Ben zeer tevreden over het product.
Zeer goed, helpt bij slapeloosheid, werkt om in te slapen en door te slapen. Ben een lichte slaper en bij stress val ik moeilijker in slaap maar met droomsap niet.
Dit product werkt goed
Ik slaap veel beter
Het heeft goed gewerkt en heeft er voor gezorgd dat ik voldoende slaap kreeg voor een vroege dienst. Na een nachtdienst heeft het minder goed geholpen. Ik sliep helaas niet langer door, maar werd echter wel moe wakker.
Uitstekend product; heel tevreden mee dus geen klachten
Ik neem elke avond Droomsap voor het slapen gaan. Ik ben een lichte slapen en droomsap helpt mij om dieper in slaap te komen. Kan niet meer zonder.
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel