Klaas Karel Luth
- Droomsap 200 ml
Ik ontving 50 ml mijn eerdere bestelling was 100ml voor dezelfde prijs
Heb het nog maar 3 keer gebruikt en het bevalt wel
Werkt prima
Heel fijn product! Ik snap de ophef hierover niet. Het werkt gewoon echt heel goed. Neem niet teveel en meet het altijd goed af met het maatschepje. Ik word nooit suf of met hoofdpijn wakker oid, juist altijd uitgerust. Mijn slaapkwaliteit is absoluut verbeterd. Zorg wel dat je lang genoeg kunt slapen als je het inneemt.
Ik gebruik dit product al sinds de benaming 'sleepjuice' wegens slaapproblemen en het is het enige middel waarmee ik 6 a 7 uur kan slapen.
Helpt erg goed tegen restless legd
Om eerlijk te zijn gebruik ik het al lange tijd. Mijn man bestelde het altijd maar die is helaas overleden. Dus voor mij is het bekend en be ik ook zeer tevreden.
Bij mij helpt helaas 25ml nog weinig zelfs in combinatie met benzo's maar dit ligt aan mijn pijn en niet aan het produkt. Word er wel duf en slaperig van maar dat is ook de combi net doxylamine.
Het was voor onze Kleinzoon, die heeft het niet geholpen.
Fijn om als je midden in de nacht wakker wordt toch weer kunt inslapen na een lepeltje droomsap!
Het was n proef product. Erg onhandig om te gebruiken. Dus ik kan niks over het product zeggen behalve dat ik zo n zakje waardeloos vond het meteen weggegooid heb. Zonde van mijn 2,95
Een proefzakje ontvangen, maar niet gebruikt omdat het ingrediënt doxylamine in de droomsap zit. Ik maak me zorgen om de bijwerkingen.
Geweldig
Bij mij was het goed bevallen naar hé moet het niet on 4 uur 's nachts innemen!!
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Ik ontving 50 ml mijn eerdere bestelling was 100ml voor dezelfde prijs
Heb het nog maar 3 keer gebruikt en het bevalt wel
Werkt prima
Helpt erg goed tegen restless legd
Het was voor onze Kleinzoon, die heeft het niet geholpen.
Geweldig
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt: