Klaas Karel Luth

Heb het nog maar 3 keer gebruikt en het bevalt wel

Herman Deden

Werkt prima

Martine D

Heel fijn product! Ik snap de ophef hierover niet. Het werkt gewoon echt heel goed. Neem niet teveel en meet het altijd goed af met het maatschepje. Ik word nooit suf of met hoofdpijn wakker oid, juist altijd uitgerust. Mijn slaapkwaliteit is absoluut verbeterd. Zorg wel dat je lang genoeg kunt slapen als je het inneemt.

Ingrid H.

Ik gebruik dit product al sinds de benaming 'sleepjuice' wegens slaapproblemen en het is het enige middel waarmee ik 6 a 7 uur kan slapen.

Konnie Staal

Helpt erg goed tegen restless legd

Amisch

Hetty van Deursen

Om eerlijk te zijn gebruik ik het al lange tijd. Mijn man bestelde het altijd maar die is helaas overleden. Dus voor mij is het bekend en be ik ook zeer tevreden.

Els Van den Nouweland

Bij mij helpt helaas 25ml nog weinig zelfs in combinatie met benzo's maar dit ligt aan mijn pijn en niet aan het produkt. Word er wel duf en slaperig van maar dat is ook de combi net doxylamine.

Hetty van Keulen

Het was voor onze Kleinzoon, die heeft het niet geholpen.

Droomsap proefpakketje

Ingrid Brands

SterSterSterSterLege ster

Fijn om als je midden in de nacht wakker wordt toch weer kunt inslapen na een lepeltje droomsap!

Leo Vrolijk

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het was n proef product. Erg onhandig om te gebruiken. Dus ik kan niks over het product zeggen behalve dat ik zo n zakje waardeloos vond het meteen weggegooid heb. Zonde van mijn 2,95

Tester droomsap

Anna Vreeburg

SterSterLege sterLege sterLege ster

Een proefzakje ontvangen, maar niet gebruikt omdat het ingrediënt doxylamine in de droomsap zit. Ik maak me zorgen om de bijwerkingen.

Antwoord Dromenwinkel

Beste Anna het is niet nodig om je zorgen te maken over de bijwerkingen van de doxylamine in DroomSap. Der dosering doxylamine is heel erg laag, ongeveer 1/4 van wat in een normaal tabletje doxylamine zit dat veel wordt gebruikt als slaapmiddel. Dozylamine is in die dosering ( 25mg) goedgekeurd door het CBG dus is het middel effectief en veilig. Met slechts een kwart van de hoeveelheid is dus de kans op[ bijwerkingen ook nog veel lager. Bij ons worden zeer weinig meldingen gedaan, het meest komt een droge mond voor en dat gaat vanzelf weer over. Je kunt het proefsachet dus gerust proberen en we horen graag hoe het je is gegaan, mail ons ajb of bel even.

Geantwoord op

Linda Masselink

Geweldig

Grieta Van der Weerd

Bij mij was het goed bevallen naar hé moet het niet on 4 uur 's nachts innemen!!

Droomsap

Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2016

Dromenwinkel

Slaap weer beter met DroomSap! Stimuleert natuurlijke slaap op basis van honing en kruiden.

Velflíkova 1428/4

Amisch

Hetty van Deursen

Els Van den Nouweland

Hetty van Keulen

Het was voor onze Kleinzoon, die heeft het niet geholpen.

Droomsap proefpakketje

Ingrid Brands