Tineke Leekens
- Product of service:
- Droomsap
Zonder bijwerkingen
Goed product wat mij in ieder geval helpt Wel vind ik het vrij prijzig met daarbij komend nog hoge verzendkosten
Makkelijk producten te bestellen
Helpt meestal goed! Wel af en toe rare dromen tijdens gebruik van droomsap.
Onbezorgde levering en topproduct! Op bepaalde momenten echt een lifesaver.
ik heb mijn hele leven al slaapproblemen en alles geprobeerd en nu met slaapzap ben ik echt moe en aan het gapen,ik slaap diep hem mooie dromen en sliep 7uur achter elkaar. hele vriendelijke klantenservice,ik ben hier zo blij mee!; kan niet wachten tot de 500ml fles beschikbaar is.
De werking is prettig en ik ben erg tevreden.
Gebruik je al jaren, werkt prima
Ik heb Droomsap geprobeerd om zo nu en dan wat beter te slapen. Mijn familie om me heen gebruikt het op die manier en is er erg tevreden over. Helaas valt het bij mij heel erg verkeerd. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat ik Multiple sclerose heb. De 1ste nacht (met kleine 2 ml.) had ik erg veel hoofdpijn en sliep ik er absoluut niet beter op. Met in gedachte dat mijn lijf wellicht moet wennen aan de nieuwe stof (ik ben wel bekend met slaapmedicatie), heb ik het de nacht erna weer geprobeerd. Wederom een kleine 2 ml). Toen is het echter geheel ontspoord. Ik kreeg een soort MS-aanval: grote draaiduizeligheid, weer veel hoofdpijn, een hoog drukkend gevoel in mijn hoofd onrust, soms hartkloppingen. Een hele nare nacht gehad. Dat kan gebeuren en is niet bedoeld als slechte recensie, maar wellicht puur aan het soort MS dat ik heb. Als producent toch goed om te weten, lijkt mij. Vandaar bij deze mijn ervaring. De rest van het flesje gaat naar mijn zeer tevreden familie;)
Goed!
Geweldig
Ik slaap er al jaren prima op!
LipoMag heeft mijn leven echt veranderd, van constant opvliegers naar nú misschien 5 op een dag! Paar dagen geprobeerd zonder en de opvliegers begonnen gelijk weer.echt geweldig❣️
Ik gebruik al jaren Droomsap. Iedere avond. Het is voor mij de manier om goed in slaap te vallen en door te slapen.
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Makkelijk producten te bestellen
Helpt meestal goed! Wel af en toe rare dromen tijdens gebruik van droomsap.
Onbezorgde levering en topproduct! Op bepaalde momenten echt een lifesaver.
De werking is prettig en ik ben erg tevreden.
Gebruik je al jaren, werkt prima
Goed!
Geweldig
Ik slaap er al jaren prima op!
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel