Annie Saalmink
- Product of service:
- Droomsap
Slaap weer heerlijk
product is prima
Ik val snel in slaap. Slaap aan een stuk door, doch de volgende dag blijf ik wel duf over de hele dag
Ik vind het top product
Het geeft mij vaak een gkede nachtrust.
Blij dat droomsap mij helpt
Dank zei dit product slaap ik goed .
Het product bevalt slecht. Ik ben nog steeds een deel van de nacht wakker en krijg ook hoofdpijn na gebruik. Verder is het jammer dat niet duidelijk wordt omschreven hoe ik het middel moet innemen. B.v. met of zonder water? Wel of niet eten/drinken voor of na die tijd? Deze gebruiksaanwijzing staat ook niet op jullie site.
Het werkt inderdaad bij mijn nachtrust.
Eerst keer dat ik het gebruikte goed. Nu vaker gebruikt maar helpt minder dan de keren daarvoor.
Dit product is prima, Maar de website is niet makkelijk om een bestelling te doen. als ik de punten wil zien of ik voldoende punten heb voor gratis verzenden is dat erg moeilijk te vinden en toe te passen. Waarom niet bij dezelfde pagina bij de bestelling dan kun je dit toepassen indien voldoende punten er zijn.
Ik ben erg tevreden slaap goed in en slaap door. Ze beloven 15 % korting met een code in de maand augustus maar deze werkt helaas niet.. JAMMER !!!!
Ik altijd zeer tevreden over het product
Alles geprobeerd om in slaap te komen maar gelukkig was droomsap het middel dat echt helpt
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Slaap weer heerlijk
product is prima
Ik vind het top product
Het geeft mij vaak een gkede nachtrust.
Blij dat droomsap mij helpt
Dank zei dit product slaap ik goed .
Het werkt inderdaad bij mijn nachtrust.
Ik altijd zeer tevreden over het product
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt: