Janny Heger
Ik slaap weer heerlijk !!!! Nadeel is dat het verslavend is, ik kan niet meer zonder dan slaap ik gewoon niet.
- Product of service:
- Droomsap
Zeer tevreden
Ik heb geen klachten maar slaap niet goed door. Met droomsap slaap ik als een roos. Ik durf het niet te vaak te gebruiken ivm afhankelijkheid. Maar soms na een paar slechte nachten is het fijn om in huis te hebben
Ik slaap eindelijk weer goed
Het helpt mij uitstekend, met in slaap vallen, doorslapen en vooral na onderbreking weer in slaap te vallen.
Fantastisch. Ik gebruik het nu al een geruime tijd. Slaap goed, en voel mij rustig en minder gestresst. Heel fijn.
Droomdap oke no stress helpt niet
Werkt prima.
Mits het niet meer dan maximaal 2à3 X per week gebruikt wordt een bijzonder goed product tegen slapeloosheid.
Sinds het gebruik van droomsap slaap ik elke nacht heerlijk en val ook lekker in slaap
Slaap goed
Heel tevreden met droomsap. Het helpt mij elke avond om in te slapen
Het helpt mij goed te slapen.
Ik slaap weer heerlijk
Alles dik in orde
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Droomdap oke no stress helpt niet
Werkt prima.
Slaap goed
Heel tevreden met droomsap. Het helpt mij elke avond om in te slapen
Het helpt mij goed te slapen.
Ik slaap weer heerlijk
Alles dik in orde