Geke Kleene
- Product of service:
- Droomsap
Prima product.. Goede levering binnen acceptabele tijd.
Ik slaap slecht, breng halve nachten wakker door. Na een paar nachten ben ik dan oververmoeid en prikkelbaar. Dan neem ik Droomsap en kan een nacht heerlijk doorslapen
Superfijn product en slaap heerlijk daardoor
Als ik droomsap inneem slaap ik gegarandeerd goed. Ik neem het niet elke avond, maar zeker als ik ochtenddienst heb.
Werkt prima.
Met een heel klein beetje droomsap slaap ik uitstekend. Ik val snel in slaap en ik slaap ook de hele nacht door. Zonder droomsap moet ik 's-nachts vaak 3x of meer opstaan om naar de WC te gaan. Met droomsap hoef ik dit niet. Word ik toch een keer wakker, dan slaap ik daarna vlot weer in.
Ik slaap er heerlijk van. Als ik wakker word voor n toiletstop, val ik gewoon weer in slaap.
Perfect middel bij nachtdiensten. Geen bijwerking, uitgerust wakker.
Droomsap helpt mij om in slaap te vallen na de nachtdiensten, werkt heel prettig, ik val vlot in slaap en slaap langer door dan daarvoor.
Blijf beter in slaap
Help goed bij het slapen, je bent niet suf, mits je je aan de voorgeschreven hoeveelheid houd
Goed product helpt bij het slapen
Ik slaap weer heerlijk !!!! Nadeel is dat het verslavend is, ik kan niet meer zonder dan slaap ik gewoon niet.
Zeer tevreden
Ik heb geen klachten maar slaap niet goed door. Met droomsap slaap ik als een roos. Ik durf het niet te vaak te gebruiken ivm afhankelijkheid. Maar soms na een paar slechte nachten is het fijn om in huis te hebben
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Superfijn product en slaap heerlijk daardoor
Werkt prima.
Perfect middel bij nachtdiensten. Geen bijwerking, uitgerust wakker.
Blijf beter in slaap
Goed product helpt bij het slapen