Lindy Van Dijk
Wij slapen er goed op maar kunnen helaas niet meer zonder en ik gebruik meer dan aangegeven wordt.
- Product of service:
- Droomsap en capsules
Dit is het enige product waardoor ik een stabiel slaap ritme kan hebben, ik heb van alles geprobeerd, heb voorgeschreven slaap medicatie gehad, maar niets werkt zoals dit werkt.
Ik gebruik droomsap al geruime tijd en ben zeer tevreden, het helpt mij beter te slapen.
Heb niet het idee dat het nog helpt eerder een beetje
Het product bevalt goed. Het is alleen jammer dat als je droompunten inlevert voor een gratis flesje droomsap, dit niet geleverd wordt! En je punten worden wel afgeschreven.
Droomsap werkt bij mij heel goed. Al jaren heb ik slaapproblemen maar met Droomsap lukt het nu wel. Heb nu ook het middel voor de overgang besteld en hopelijk werkt dit voor mij ook
Super!werkt erg goed om door te slapen
Heerlijk geslapen maar wat meer dromen
prima
Geweldige producten! Ik slaap er goed op en ben overdag lekker fit en scherp.
Heb last van slapeloosheid ,droomsap helpt wel wat om te kunnen slapen
Vind het een geweldig product. Als ik avonddienst heb gehad kan ik heel moeilijk in slaap komen. Met de juiste dosering droomsap val ik heerlijk in slaap.
Slaap nu prima de hele nacht door
Het werkt wel.
Ik slaap beter als ik droomsap gebruik voor ik ga slapen
Dromenwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dromenwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dromenwinkel
Velflíkova 1428/4
160 00 Praag
Heb niet het idee dat het nog helpt eerder een beetje
Super!werkt erg goed om door te slapen
Heerlijk geslapen maar wat meer dromen
prima
Geweldige producten! Ik slaap er goed op en ben overdag lekker fit en scherp.
Heb last van slapeloosheid ,droomsap helpt wel wat om te kunnen slapen
Slaap nu prima de hele nacht door