9.2 /10

checkbox98% beveelt DRESSYOURPARENTS aan!

Snelle correcte levering en mooie kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is heel goed.

Makkelijk te bestellen goede keus

Veel keus en naten

Carla Landaal

Goede ervaring

Op tijd geleverd

Voor vader

Geweldig!

Snelle communicatie, denken mee, goede service, mooie kwaliteit broeken gekocht voor mijn vader.

Jm Creutzberg

Mooie website, keurige verzending met een persoonlijk bericht erbij. Retourzending geen probleem, snelle afhandeling en berichtgeving.

Men denkt met je mee. Na mijn retourzending kreeg ik een goed advies voor een alternatief.

anonymous

Heel goede ervaring, heel goed product, snel geleverd.

Door het briefjebij de bestelling, het inpakken etc wordt het toch een veel persoonlijker gemaakt. Heel goed!

Peter Smith

Uitstekend

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit kleding. (2 broeken)

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijk geholpen en goede informatie gegeven

Doen want je toezegt

Robert Ferwerda

Een hele positieve ervaring met Dressyourparents.

Kleding met goede pasvorm.Snel geleverd,mooi verpakt en met een handgeschreven kaart met informatie.Helemaal top!

Marjo Coenen

Duidelijke site, snelle reactie, super snel verstuurd

Mooi verpakt, aardige notitie erbij

SterSterSterSterLege ster

Website was wat moeilijk zoeken naar het item wat ik wilde. Fijne snelle levering en goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is.

Persoonlijke note erbij: leuk! Kleine verpakking: prima Mooi ingepakt

Niks dan positief!!!!!!

Iedere keer dat ik bij hun bestel is er een persoonlijk, handgeschreven briefje erbij.!!!!!

Fijn contact, goede informatie

Klein bedrijf; als je belt geven ze zinnig advies.

anonymous

De donkere jeans en de grijze jeans met elastiek gehouden voor mijn schoonvader. Erg mooie kwaliteit en wat mooi zit. De andere lichtere kleuren vonden we ook mooi maar die stof is wat dunner wat bij mijn schoonvader niet mooi stond. Goede service en snelle reactie.

Fijne broeken met elastiek en ik zag ook blouses met klitteband...dit werkt ook heel fijn voor ouderen die in een zorginstelling wonen

Annelies Heijkant

Snelle zending met persoonlijke noot

Snel en persoonlijk

DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2015

DRESSYOURPARENTS

Het figuur van uw ouder verandert wel, maar de smaak en stijl niet! Door beperkte mobiliteit is het soms moeilijk kleding te vinden die goed past èn de juiste stijl heeft. Daarom heeft DRESSYOURPARENTS voor u moderne kleding, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken, uitgezocht. Betaalbare luxe. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken. In kwaliteiten die goed wasbaar zijn. Mooie accessoires maken het geheel compleet.

Singel 17A

1261 XP Blaricum

Snelle correcte levering en mooie kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is heel goed.

Makkelijk te bestellen goede keus

Voor vader

Geweldig!

Jm Creutzberg

anonymous

Heel goede ervaring, heel goed product, snel geleverd.

Peter Smith

Uitstekend

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit kleding. (2 broeken)

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijk geholpen en goede informatie gegeven

Doen want je toezegt

Robert Ferwerda

Een hele positieve ervaring met Dressyourparents.

Marjo Coenen

Duidelijke site, snelle reactie, super snel verstuurd

Mooi verpakt, aardige notitie erbij

Persoonlijke note erbij: leuk! Kleine verpakking: prima Mooi ingepakt

Niks dan positief!!!!!!

Fijn contact, goede informatie

Klein bedrijf; als je belt geven ze zinnig advies.

Annelies Heijkant

Snelle zending met persoonlijke noot