9.2 /10

checkbox98% beveelt DRESSYOURPARENTS aan!

Nieske van der Laan

positief

mooie broek ontvangen En een leuk briefje erbij

Mooie producten

Snellen levering

ik bestelde reeds enkele malen kleding voor mijn ouders

De geschikte kledij voor oudere mensen (soms hulpbehoevend) die er hierdoor nog mooi gekleed kunnen zijn.

anonymous

Keurig ingepakt , snelle levering top !

Aandacht voor de klant

Annette Knol-schenk

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Mieke Beunder

FANTASTISCH

Hoe mooi dat ze overhemden met klittenband knoopjes verkopen. Bestellingen worden perfect en met uiterste zorg afgeleverd

Diana Beumer

Zeer prettig

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit, goede pasvorm, mooie verpakking als een kadootje, leuke attentie.

prima

maattabels

MRY Schaap

Vriendelijk en zakelijk

Mooie keus kleding

Corrie van Dijk

Heel vriendelijk en met een persoonlijke noot.

Service en kwaliteit

Bets Hop

SterSterSterSterLege ster

Enthousiast. Mooi verpakt. Snel verzonden. Maar ik geef toch maar 4 sterren omdat nu met de laatste ronde sale 1+1 gratis me opviel dat de artikelen eerst weer de oude prijs kregen en dan is 1+1 gratis natuurlijk hetzelfde als 50% korting in de eerste sale. Vond ik een tegenvaller en heb daarom ook niet nog een bestelling gedaan. Gewoon omdat je dan toch het gevoel hebt dat je om de tuin geleid wordt.

Korte mouw net iets langer voor de wat oudere mensen. Goede stoffen. Fijne broek met aandacht voor de buik van een vrouw.

anonymous

Aangezien ik door mijn opgedane lichamelijke beperkingen in een verpleeghuis moet verblijven, kan ik nooit meer kleding aanschaffen zonder passen met speciale hulp in een winkel. DRESS Y.P. is voor mij DE oplossing geworden.

Prachtige materialen.Uitstekend en met aandacht en zorg ingepakt voor verzending. Altijd een persoonlijk woord op papier meegeleverd. Er wordt meegedacht ...óók aan de telefoon en/of via een mail. Bij twijfel over de keus van mijn juiste maat....per telefoon zinvol meegedacht . Kortom tot nù toe mijn ervaring een zeer betrouwbaar bedrijf dat naleeft wat ze beloven.

Goede en snelle levering

Fijne merken en de bestelling mooi verzorgd ingepakt

anonymous

Goed, netjes, klamtvriendelijk en zorgvuldig.

goede service en goede kwaliteit

Elize52

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne online winkel om te shoppen

Ruime keuze, snelle levering, een persoonlijk briefje bij de bezorgde kleding.

DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2015

DRESSYOURPARENTS

Het figuur van uw ouder verandert wel, maar de smaak en stijl niet! Door beperkte mobiliteit is het soms moeilijk kleding te vinden die goed past èn de juiste stijl heeft. Daarom heeft DRESSYOURPARENTS voor u moderne kleding, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken, uitgezocht. Betaalbare luxe. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken. In kwaliteiten die goed wasbaar zijn. Mooie accessoires maken het geheel compleet.

Singel 17A

Mooie producten

Snellen levering

ik bestelde reeds enkele malen kleding voor mijn ouders

anonymous

Keurig ingepakt , snelle levering top !

Aandacht voor de klant

MRY Schaap

Vriendelijk en zakelijk

Mooie keus kleding

Corrie van Dijk

Heel vriendelijk en met een persoonlijke noot.

Service en kwaliteit

Bets Hop

Goede en snelle levering

Fijne merken en de bestelling mooi verzorgd ingepakt

anonymous

Goed, netjes, klamtvriendelijk en zorgvuldig.

goede service en goede kwaliteit

Elize52

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne online winkel om te shoppen

Ruime keuze, snelle levering, een persoonlijk briefje bij de bezorgde kleding.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10