9.2 /10

checkbox98% beveelt DRESSYOURPARENTS aan!

goed

snelle verzending, mooi ingepakt in vloeipapier en compact doosje en leuk briefje erbij!

Ria Taks

Snelle verzending, prima verpakt

Goede merken, mooie shirts en broeken

Linda

Dit was mijn eerste bestelling bij DYP. Ik was heel blij verrast met de handgeschreven persoonlijke kaart bij de artikelen. De artikelen zijn snel en keurig verpakt geleverd. De kwaliteit is top en komt overeen met de beschrijving.

Goede beschrijving en informatie op website. Snelle levering. Persoonlijke touch.

Ria

Mooie kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd

kwaliteit, snelle levering, makkelijk maat bepalen

Astrid

Per toeval tegen gekomen terwijl ik op internet aan het zoeken was naar nette kleding met rekbare band voor mijn vader.

Sneller levering, zeer netjes en met aandacht ingepakt, handgeschreven kaartje erbij, erg persoonlijk! Goede kwaliteit broeken.

SterSterSterSterLege ster

Snel bezorgd, mooie kwaliteit en hartelijk geholpen door de telefoon.

Fijn dat jullie bereikbaar zijn via de telefoon en heel hartelijk dat jullie een briefje bij de bestelling doen.

SterSterSterSterLege ster

Goed meegedacht toen een maat niet leverbaar was.

Nvt

Snelle service, erg tevreden

Snel geleverd, kwaliteit kleding uitstekend, netjes verpakt met persoonlijk berichtje erbij

Con nie Roodenburg

Fantastische collectie voor mijn 93-jarige moeder

Mijn moeder van 93 heeft rond haar middel maat 40 nodig maar rond de bovenbenen maat 38. In winkels vindt ze het niet en bovendien is winkelen de belastend voor haar geworden. De eerste broek die ik voor haar bestelde zit perfect dus ze is superblij !!

Goed snelle zending

anonymous

Ook voor de ‘jongere ouderen’ (ik ben 61 jaar) een uitstekende winkel met veel keuze en goeie merken!

Kwaliteit van het aanbod, vlotte kleding geschikt voor het ouder wordende lichaam. Snelle levering.

Lia Hinkamp

Prima bedrijf! Goede kleding en snelle levering.

Voldoende keuze, goede kleding, snelle levering.

SterSterSterSterLege ster

Goede en snelle levering. Leuke kleding voor mijn schoonmoeder die er erg blij mee is.

Rustig thuis passen. Geen overload aan kleding in een kleding winkel. Mooie merken

Elsken Sanders

Ik heb al vanaf 2022 heel goede ervaringen met DYP. Eerst de kleding voor mijn man. Spijkerbroeken met elastiek in de tailleband, makkelijk aan en uit te trekken. Mooie pasvorm, uitstekende kwaliteit. Nu heb ik kleding nodig voor mezelf. Als je ouder wordt, verandert het figuur. Ik ben in de lengte gekrompen en de maat van mijn taille is met enkele centimeters toegenomen. Dus nu voor mij ook broeken met elastiek in de tailleband. Ik heb prachtig passende broeken gevonden bij DYP en ben daar heel blij mee.

De website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Ik kon heel gemakkelijk mijn maat vinden aan de hand van een vragenlijst.

Zeer snelle levering

Zeer goede service

DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2015

DRESSYOURPARENTS

Het figuur van uw ouder verandert wel, maar de smaak en stijl niet! Door beperkte mobiliteit is het soms moeilijk kleding te vinden die goed past èn de juiste stijl heeft. Daarom heeft DRESSYOURPARENTS voor u moderne kleding, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken, uitgezocht. Betaalbare luxe. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken. In kwaliteiten die goed wasbaar zijn. Mooie accessoires maken het geheel compleet.

Singel 17A

Mooie kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd

kwaliteit, snelle levering, makkelijk maat bepalen

Astrid

SterSterSterSterLege ster

Snel bezorgd, mooie kwaliteit en hartelijk geholpen door de telefoon.

SterSterSterSterLege ster

Goed meegedacht toen een maat niet leverbaar was.

Nvt

Snelle service, erg tevreden

Con nie Roodenburg

Fantastische collectie voor mijn 93-jarige moeder

Goed snelle zending

Lia Hinkamp

Prima bedrijf! Goede kleding en snelle levering.

Voldoende keuze, goede kleding, snelle levering.

Elsken Sanders

Zeer snelle levering