9.2 /10

checkbox98% beveelt DRESSYOURPARENTS aan!

Ans van Vugt

Goede ervaring

Keurig verpakt. Snelle verzending. Retourbon bijgevoegd..

Truus Annevelink

Snelle afhandeling

Ton Koomen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Assortiment, bestellen, betalen en verzending gaan goed en snel. Afwerking retouren en retourbetaling duren te lang.

Assortiment en verzending

Antwoord DRESSYOURPARENTS

Goedemorgen mijnheer Koomen, hartelijk dank voor uw review. En we hebben het meteen voor u nagekeken. U bent op vrijdag in onze concept store geweest en met het weekend er tussen is er op maandag meteen gecrediteerd. We willen dat altijd zo snel mogelijk doen omdat daarmee onze voorraden ook weer op orde zijn. Door de systemen van onze provider kan het iets langer duren voordat het bedrag daadwerkelijk op uw rekening bijgeschreven wordt, bij ons is het al op het moment van crediteren afgeschreven. We zien overigens dat het bedrag ook daadwerkelijk is bijgeschreven op uw rekening. We hopen dat u veel plezier heeft van de fijne herenbroeken en wensen u een prettige dag, Het team van D.Y.P

SterSterSterLege sterLege ster

Bestelling gedaan op 30 mei 2026, heden 13 juni is pakket in retour terug naar verzender gestuurd. Blijkbaar problemen met levering door PostNl

Gemakkelijke bestelling, levering met problemen, pakket nog niet terecht

Antwoord DRESSYOURPARENTS

Goedemorgen mevrouw, allereerst onze excuses voor de gang van zaken omtrent de door u bestelde herenbroek. Wij hebben de bezorgdiensten niet in de hand helaas en zijn afhankelijk van hen voor de bezorging. Gelukkig gaat dit 99,9% goed, maar daar heeft u niets aan. Waarschijnlijk is het pakket weggeraakt, want het is nog steeds niet bij ons retour. Omdat we het allemaal onacceptabel lang vinden duren sturen we vandaag een nieuwe broek op, zonder dat de andere dus retour is. We hopen het zo naar wens opgelost te hebben en ook dat de broek naar wens zal zijn. Nogmaals excuses voor de gang van zaken, zo gaat het normaal gesproken natuurlijk niet. Hartelijke groet, Het team van D.Y.P

anonymous

Goede prijs/ kwaliteit. Snelle levering. Stylish verpakt!

Frits Spijkerman

Uitstekend

Vlotte terugbetaling na retourzending.

Thea Koudenburg

Hele goede service en na een dag al in huis en verzorgd verpakt met een handgeschreven kaart en mooie kleding een Top bedrijf 🌺

Goede service en goede kwaliteit kleding Geen klachten

Jan Gouw

Wij waren onzeker over de geschiktste maat voor een herenbroek met elastische taille en hebben daarover telefonisch contact opgenomen. Er werd serieus en deskundig ingegaan op onze vragen waarop de conclusie was dat passen in de winkel de beste optie was.

Zowel telefonisch als bij het passen in de winkel werd er in een prettige sfeer alle tijd genomen om te komen tot een juiste keuze. Wij zijn (na daarvoor veel gezoek op Internet) heel blij Dressyourparents gevonden te hebben; de keuze is groot, de hulp deskundig en prettig. Wij zijn nu in vol vertrouwen vaste klant.

Zeer goed

Het inplannen van de bestelling en de persoonlijke boodschap daarbij. Top!

Prima!

Ruime keus nachtkleding

anonymous

Iets besteld en kreeg snel bericht dat het pakje onderweg was. Helaas deed de postdienst er i.v.m. drukte wat langer over voor pakket afgeleverd werd.

Goede verpakking, prachtige tas.

Aly Roskam

Hele goede service, de post kon het adres niet vinden, pakket ging retour. Dank zij mail contact weer op de post gedaan en nú ontvangen

Dat men via de mail vraagt of het adres goed is, top

M. Schouten

Prima ervaring met een duidelijke website. en zeer snelle levering met een leuk persoonlijk tintje.

Zeer snelle levering met een leuk persoonlijk tintje ingesloten in een fraaie verpakkingsdoos..

Sultan

Broeken voor papa gekocht, zat een hele lieve handgeschreven briefje erbij, super leuk en lief.

Ze geven persoonlijke aandacht

Huijbregts Jenny

SterSterSterHalve sterLege ster

Jammer dat het artikel niet goed paste bij mij, en er word steeds mijn man genoemd maar die draagt echt geen dames broek

Keurige verpakking

DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2015

DRESSYOURPARENTS

Het figuur van uw ouder verandert wel, maar de smaak en stijl niet! Door beperkte mobiliteit is het soms moeilijk kleding te vinden die goed past èn de juiste stijl heeft. Daarom heeft DRESSYOURPARENTS voor u moderne kleding, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken, uitgezocht. Betaalbare luxe. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken. In kwaliteiten die goed wasbaar zijn. Mooie accessoires maken het geheel compleet.

Singel 17A

1261 XP Blaricum

Ans van Vugt

Goede ervaring

Keurig verpakt. Snelle verzending. Retourbon bijgevoegd..

Truus Annevelink

Snelle afhandeling

Ton Koomen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Assortiment en verzending

SterSterSterLege sterLege ster

Gemakkelijke bestelling, levering met problemen, pakket nog niet terecht

anonymous

Goede prijs/ kwaliteit. Snelle levering. Stylish verpakt!

Frits Spijkerman

Uitstekend

Vlotte terugbetaling na retourzending.

Thea Koudenburg

Goede service en goede kwaliteit kleding Geen klachten

Jan Gouw

Zeer goed

Het inplannen van de bestelling en de persoonlijke boodschap daarbij. Top!

Prima!

Ruime keus nachtkleding

anonymous

Goede verpakking, prachtige tas.

Aly Roskam

Dat men via de mail vraagt of het adres goed is, top