anonymous
- Sterke punten
- snelle verzending, mooi ingepakt in vloeipapier en compact doosje en leuk briefje erbij!
Snelle verzending, prima verpakt
Dit was mijn eerste bestelling bij DYP. Ik was heel blij verrast met de handgeschreven persoonlijke kaart bij de artikelen. De artikelen zijn snel en keurig verpakt geleverd. De kwaliteit is top en komt overeen met de beschrijving.
Mooie kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd
Per toeval tegen gekomen terwijl ik op internet aan het zoeken was naar nette kleding met rekbare band voor mijn vader.
Snel bezorgd, mooie kwaliteit en hartelijk geholpen door de telefoon.
Goed meegedacht toen een maat niet leverbaar was.
Snelle service, erg tevreden
Fantastische collectie voor mijn 93-jarige moeder
Goed snelle zending
Ook voor de ‘jongere ouderen’ (ik ben 61 jaar) een uitstekende winkel met veel keuze en goeie merken!
Prima bedrijf! Goede kleding en snelle levering.
Goede en snelle levering. Leuke kleding voor mijn schoonmoeder die er erg blij mee is.
Ik heb al vanaf 2022 heel goede ervaringen met DYP. Eerst de kleding voor mijn man. Spijkerbroeken met elastiek in de tailleband, makkelijk aan en uit te trekken. Mooie pasvorm, uitstekende kwaliteit. Nu heb ik kleding nodig voor mezelf. Als je ouder wordt, verandert het figuur. Ik ben in de lengte gekrompen en de maat van mijn taille is met enkele centimeters toegenomen. Dus nu voor mij ook broeken met elastiek in de tailleband. Ik heb prachtig passende broeken gevonden bij DYP en ben daar heel blij mee.
Zeer snelle levering
DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle verzending, prima verpakt
Mooie kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd
Snel bezorgd, mooie kwaliteit en hartelijk geholpen door de telefoon.
Goed meegedacht toen een maat niet leverbaar was.
Snelle service, erg tevreden
Fantastische collectie voor mijn 93-jarige moeder
Goed snelle zending
Prima bedrijf! Goede kleding en snelle levering.
Zeer snelle levering
DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt: