9.2 /10

checkbox98% beveelt DRESSYOURPARENTS aan!

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend !

Verzorging en afhandelen bij retour.

Snelle levering met een persoonlijk groet

Nur

Positief

Snelle service, zowel met versturen na aankoop als afhandeling retourproces en terugbetaling.

Olga

SterSterSterSterLege ster

Blouse en rok werden keurig binnen 2 dagen bezorgd. Kwaliteit was perfect.

Keurig verpakt en vriendelijke notitie erbij! Goede kwaliteit.

L. Slob

Ervaring is heel goed. De kleding is van prima kwaliteit.

Bestellen en snelle levering. En ook nog eens keurig verpakt.

anonymous

Voor mijn moeder heb ik hier kleding gekocht.

Fijn om snel en makkelijk de juiste kleding te vinden voor vrouwen op leeftijd. Retourneren ging gelukkig heel makkelijk.

Gery Misbeek

Heel tevreden, snelle levering, goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, en heel leuk dat er een persoonlijk berichtje zit bij de retourbon. Dat tovert een lach op je gezicht.

Harmke Weseman

Prettig bedrijf

snelle reactie altijd vriendelijk en leuke briefjes bij de bestelling

ineke

Duidelijke en nette bezorging.Ik had gelukkig wel een maat groter besteld dan de tabel aan gaf voor de broek met de elastische tailleband.

Niet duidelijk zijn de kosten voor terug sturen.Er is blijkbaar verschil tussen alles of gedeeltelijk retour.Ik vind het wel goed dat er kosten berekend worden.Er wordt te gemakkelijk online besteld .

Snelle correcte levering en mooie kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is heel goed.

Makkelijk te bestellen goede keus

Veel keus en naten

Carla Landaal

Goede ervaring

Op tijd geleverd

Voor vader

Geweldig!

Snelle communicatie, denken mee, goede service, mooie kwaliteit broeken gekocht voor mijn vader.

Jm Creutzberg

Mooie website, keurige verzending met een persoonlijk bericht erbij. Retourzending geen probleem, snelle afhandeling en berichtgeving.

Men denkt met je mee. Na mijn retourzending kreeg ik een goed advies voor een alternatief.

anonymous

Heel goede ervaring, heel goed product, snel geleverd.

Door het briefjebij de bestelling, het inpakken etc wordt het toch een veel persoonlijker gemaakt. Heel goed!

DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2015

DRESSYOURPARENTS

Het figuur van uw ouder verandert wel, maar de smaak en stijl niet! Door beperkte mobiliteit is het soms moeilijk kleding te vinden die goed past èn de juiste stijl heeft. Daarom heeft DRESSYOURPARENTS voor u moderne kleding, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken, uitgezocht. Betaalbare luxe. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken. In kwaliteiten die goed wasbaar zijn. Mooie accessoires maken het geheel compleet.

Singel 17A

1261 XP Blaricum

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend !

Verzorging en afhandelen bij retour.

Snelle levering met een persoonlijk groet

Nur

Positief

Olga

SterSterSterSterLege ster

Blouse en rok werden keurig binnen 2 dagen bezorgd. Kwaliteit was perfect.

Keurig verpakt en vriendelijke notitie erbij! Goede kwaliteit.

L. Slob

Ervaring is heel goed. De kleding is van prima kwaliteit.

Bestellen en snelle levering. En ook nog eens keurig verpakt.

anonymous

Voor mijn moeder heb ik hier kleding gekocht.

Gery Misbeek

Heel tevreden, snelle levering, goede kwaliteit.

Harmke Weseman

Prettig bedrijf

snelle reactie altijd vriendelijk en leuke briefjes bij de bestelling

ineke

Snelle correcte levering en mooie kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is heel goed.

Makkelijk te bestellen goede keus

Voor vader

Geweldig!

Jm Creutzberg

anonymous

Heel goede ervaring, heel goed product, snel geleverd.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10