Maria Hoogerwaard
- Sterke punten
- Goede communicatie
Zeer goed
Mooie merken , vooral voor ouderen .
Goede service, verpakking en bezorging. Wat ik wel jammer vond is dat er zo weinig keuze is in knoopvrije overhemden in maat L. Mijn oude vader van 94 (artrose handen) was heel bij met zijn overhemd met klittenband sluiting dat ik de vorige keer bij jullie besteld had. Wilde er nu weer kopen, maar bij veel leuke overhemden was maat L uitverkocht, helaas.
Twee mooie broeken besteld. Deze waren snel geleverd.
Zo’n fijn bedrijf. Heel snel en zorgvuldig en persoonlijk ondanks dat ik via de webshop koop
deskundig, vriendelijk en betrouwbaar
keurige verzorging en niet moeilijk doen
Alleen maar goede ervaring
Goed bedrijf
Zeer betrouwbaar bedrijf, zeer toegankelijk.
Ik ben goede klant een korting aanbieding zou wel aangenaam zijn
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was positief
Een correcte en snelle verzending van de bestelde broeken, ook een reourzending verliep vlot. Fijn en prettig geholpen door de klantenservice.
DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Mooie merken , vooral voor ouderen .
Twee mooie broeken besteld. Deze waren snel geleverd.
deskundig, vriendelijk en betrouwbaar
keurige verzorging en niet moeilijk doen
Alleen maar goede ervaring
Goed bedrijf
Zeer betrouwbaar bedrijf, zeer toegankelijk.
Ik ben goede klant een korting aanbieding zou wel aangenaam zijn
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was positief