9.2 /10

checkbox98% beveelt DRESSYOURPARENTS aan!

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wisselende ervaring: product is goed, bestelling drama. 2e bestelling van 2 produkten: er komt maar 1 product aan!

Goede materialen

Han Bremer

SterSterSterSterLege ster

bedrijf bij toeval ontdekt via internet

middels de website prima presentatie en uitleg

Henk

Ik heb zeer goeie ervaringen met dit bedrijf

Wij zijn voor mijn broer nog aan het zoeken voor de juiste maat maar retourzendingen zijn geen probleem. Ook wordt de telefoon snel opgenomen

Plezierig gewinkeld en uit lef ove vaststellen an de maat was prima

Oef sercice

nellie verwijst

heel goede ervaring

dag na de bestelling al geleverd mooi verpakt en leuk briefje erbij voor mij een 10

Dinie

Topervaring.

snelle levering, keurig verpakt. Retour snel en correct afgehandeld

Snel en goed

Netjes verzorgde verpakking en snel geleverd

Annie Lekkerkerk

Prima ervaring met bestellen via de website, snelle levering

Vriendelijk bijschrift bij de bestelling. Na een paar keer verschillende modellen gepast te hebben bij mijn rolstoelafhankelijke man, snel terugsturen en opnieuw paseen mogelijk.

Heel goed

Goed verzorgd, geeft een persoonlijk gevoel, mooie kleding, snelle bezorging, makkelijk retour.

C Hocker-Molenaar

Keurig verpakt en verzorgd

Broek moest worden besteld en bonnen paar dagen bezorgd

Els Kuiters

Goede producten snel leveren en keurige service als nodig is.

Vanessa Boer, de

Super ! Snelle verzending en artikelen keurig verpakt en attent persoonlijk berichtje bij de bestelling

Zie mijn omschrijving

Een goede website

SterSterSterHalve sterLege ster

ik heb geen negatieve punten met dit bedrijf. Ik heb dit bedrijf gevonden langs de computer.

de bestelling is correct en vlug uitgevoerd. Ik heb de zending in 2 dagen ontvangen. Correct verpakt

snelle en correcte levering

DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2015

DRESSYOURPARENTS

Het figuur van uw ouder verandert wel, maar de smaak en stijl niet! Door beperkte mobiliteit is het soms moeilijk kleding te vinden die goed past èn de juiste stijl heeft. Daarom heeft DRESSYOURPARENTS voor u moderne kleding, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken, uitgezocht. Betaalbare luxe. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken. In kwaliteiten die goed wasbaar zijn. Mooie accessoires maken het geheel compleet.

Singel 17A

C Hocker-Molenaar

Keurig verpakt en verzorgd

Broek moest worden besteld en bonnen paar dagen bezorgd

Els Kuiters

Goede producten snel leveren en keurige service als nodig is.

Vanessa Boer, de

Zie mijn omschrijving