9.3 /10

checkbox99% beveelt Drempelhulpen.com aan!

Mevr S. Uchtman

uitstekend

helder, meedenkend en snel
hoge drempelhulp voor buiten en een lage voor binnen

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste heer Baks, Dank voor uw mooie woorden. Wij zijn blij dat wij een maatwerkoplossing hebben kunnen bieden en wensen u veel gemak van de drempeloplossing.

positief, ben telefonisch goed te woord gestaan en prima geholpen

Er is goed naar mij geluisterd en ik ben prima geadviseerd.
drempel

Antwoord Drempelhulpen.com

Wat fijn om te horen. Dit omschrijft precies hoe wij willen werken. Wij wensen u veel gemak van uw drempelhulp en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Adrie Verkooijen

Nette levering en een goed product

Ligt mooi vlak en is precies wat we nodig hadden om de drempel van het schuurtje makkelijk in te komen met de fiets.
Dorpel oprijpunt

anonymous

Super snelle service eindelijk een duidelijke webshop met duidelijke maatvoering van de producten

Snelle levering duidelijke webshop

F.C.P.K De Klerk

Ruime keuze en goede prijs

Uitgebreide assortiment
Rubberen drempelhulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn te horen dat u tevreden bent over zowel het assortiment als de prijs. We wensen u veel gemak van de drempelhulp en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

provincie Groningen, Blauwestad

zeer goed

goed advies en kennis van het product en de mogelijkheden
verkeersdrempels

Antwoord Drempelhulpen.com

Hartelijk dank voor uw review. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om onze klanten goed te kunnen adviseren. Wij zijn blij dat wij dit ook voor de Provincie Groningen, Blauwe Stad hebben mogen doen en staan ook een volgende keer graag weer voor jullie klaar.

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste Rudi Geirnaert, Wat fijn om te horen dat u de samenwerking zo positief heeft ervaring. Dat horen we graag. Wij wensen u veel gemak van de drempelhulp en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Dhr. W Janssen

Prima wijze van het verstrekken van informatie. Documentatie, voorbeelden en een papieren meetlat in een doos. Top mensen. Kunnen andere nog wat van leren. Dat geldt ook voor het telefonisch contact en de uitleg was duidelijk.

Zie hierboven
Drempelverbeters

Antwoord Drempelhulpen.com

Bedankt voor uw mooie woorden en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de documentatie, voorbeelden en de meetlat. We doen ons best om alles zo compleet mogelijk aan te leveren, omdat we weten dat het bepalen van de juiste drempelvoorziening erg lastig kan zij. Ook fijn dat het telefonisch contact en de uitleg als duidelijk zijn ervaren. Daar doen we het voor! Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn.

Corrine Oudijk

We hebben uitstekend advies gehad en een drempelhulp die passend is (gemaakt) voor onze wens

Snelle communicatie, zowel per email en telefonisch. Dat komt je niet vaak meer tegen! Het was een verademing om zo zaken tekunnen doen.
Aangepaste drempelhulp

Nico Vreijsen

Prima snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste Nico, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de site als duidelijk ervaart. En uiteraard leveren we zo snel mogelijk, een drempelhulp schaf je meestal pas aan wanneer je hem ook echt nodig bent. Dan wil je hem ook zo snel mogelijk ontvangen. Wij wensen u veel gemak van de drempelhulp. En mochten wij u in de toekomst nog eens kunnen helpen dan horen we het uiteraard graag.

L molenkamp-stoks

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Begripvol en meedenken
Drempel hulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste L Molenkamp-Stoks, Wat goed om te horen. Dank u wel. Een drempelhulp koop je natuurlijk niet dagelijks. Wij vinden het dan ook heel belangrijk om daarbij zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat u dit ook als zodanig heeft ervaren. Wij wensen u veel gemak van de drempelhulp.

Gert Korevaar

Snelle levering uitmuntende kwaliteit

Snel
Drempelhupl voor motor

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste Gert, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Dat horen we graag. Mochten we je nog eens kunnen helpen dan staan we graag weer voor je klaar.

Gerard van den Nieuwendijk

Uitstekende keuzemogelijkheden

Prijs
10cm hoge COMPACT DREMPEL

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel gemak van de Compact Drempelhulp.

Geantwoord op

Drempelhulpen.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Drempelhulpen.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2014

Drempelhulpen.com

Roege Drempelhulpen is specialist in aanpassingen (hulpmiddelen) voor woningen en gebouwen van ouderen en gehandicapten.

Weverstraat 12

uitstekend

helder, meedenkend en snel
hoge drempelhulp voor buiten en een lage voor binnen

positief, ben telefonisch goed te woord gestaan en prima geholpen

Er is goed naar mij geluisterd en ik ben prima geadviseerd.
drempel

Adrie Verkooijen