Cor van der Ende
- Sterke punten
- snelle levering
- Product of service:
- drempelhulpen ivm trippel en/of rolstoel
diverse maatvoeringen
Telefonisch heel fijn geholpen en geadviseerd.
Prompte levering en prettig contact met de klantenservice
Goed snel en duidelijk
Prima contact ,duidelijk en vriendelijk . Snelle levering perfect.
De bestelde kabelbrug(gen) bevallen me goed. De levering was vlot. Betaling via Ideal, dus betrouwbaar. Een ding blijft me nog bezig houden. Dit niet heel goedkope artikel, liggend op de openbare stoep, zou makkelijk gestolen kunnen worden. Is een volgende serie niet te produceren die je met een stevige lijn kan bevestigen aan een muuranker of iets dergelijks?
Ik heb gekregen wat ik besteld heb binnen de aangegeven tijdspanne.
Een dikke 10 voor Roege Drempelhulpen
Vriendelijk geholpen en snelle levering
De producten zijn van topkwaliteit, de info online is super duidelijk en zo te lezen kunnen ze bij twijfel helpen met beslissen en handige meethulpen. Ook goede tweede kans deals voor drempels die zijn teruggestuurd: een stuk goedkoper en top kwaliteit. Wel wat aan de dure kant, maar prijs-kwaliteitverhouding is top!
Prima service
Snelheid van leveren bij post nl punt was volgens de afspraak
Ik ben heel goed geholpen. Iedere medewerker heeft zijn uiterste best gedaan voor ons.
Heel goed en snel geholpen
Drempelhulpen.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Drempelhulpen.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Drempelhulpen.com
Weverstraat 12
9403 VJ Assen
diverse maatvoeringen
Telefonisch heel fijn geholpen en geadviseerd.
Prompte levering en prettig contact met de klantenservice
Goed snel en duidelijk
Prima contact ,duidelijk en vriendelijk . Snelle levering perfect.
Ik heb gekregen wat ik besteld heb binnen de aangegeven tijdspanne.
Een dikke 10 voor Roege Drempelhulpen
Vriendelijk geholpen en snelle levering